Crosstillbehör och endurotillbehör

Sida 1 av 2


1 2
POPULÄRA KATEGORIER

Hos oss hittar du alla typer av tillbehör till din motocross. Vi har ett stort sortiment och riktigt bra priser, dessutom finns det en kunnig kundservice tillgänglig som gärna hjälper dig att välja rätt delar.

Tillbehör som gör dig redo för en dag på banan

När man planerar en hel dag ute på banan med motocrossen krävs det att man är redo för allt som kan hända. Åtminstone om man vill ha en så pass produktiv dag som möjligt. Ett depåtält skapar snygg uppställning till ditt team och ser till att ni är redo för alla typer av väder. En depåtavla i depåtältet skapar ett professionellt intryck. Sist men inte minst behöver du ha med dig en snabbtank för att du snabbt ska kunna fylla på med bränsle när det behövs som mest samtidigt som du minskar bensinspill.

Bra saker att alltid ha tillgängliga när du kör cross

Vare sig du kör cross på banan eller om du kör i skogen finns det en del saker du bör ha med dig för att snabbt kunna reparera din cross på plats vid behov. Buntband kan rädda dig vid många tillfällen och ser till att du inte behöver ha verktyg tillgängliga, de är dessutom mycket starka. Ett extra oljetråg bör varje crossförare ha hemma, du sparar mycket pengar om du kan lära dig att byta detta på egen hand. Genom att använda ett spillskydd värnar du dessutom om miljön när du gör ett byte.

Tänk på miljön när du mekar med crossen

När man sysslar med motorsport är det viktigt att man ser till att vara miljömedveten. En depåmatta gör att man stoppar farliga kemikalier från att komma ut i naturen. Detsamma gäller en miljömatta som är något lättare och smidigare att ha med sig. En depåmatta är ett bra alternativ på en plats där man ofta mekar eller när det är dags för tävling. Viktigt är dock att man ser till att använda markskydd för att stoppa kemikalier från att rinna ned i marken. Idag finns det dessutom många miljövänliga alternativ till kemikalier man kan använda sig av.