0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Luftfilter och oljefilter till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 2

Sida 1 av 2

1 2

När du behöver luftfilter och oljefilter till din cross eller enduro hittar du det du behöver hos oss. I vårt sortiment finns det många prisvärda produkter i bra kvalitet och det stora utbudet gör det lätt att hålla din mx i gott skick.

Kontrollera luftfiltret efter varje körning

Något som är bra att tänka på efter varje körning är att kontrollera ditt luftfilter för att se till att det finns luftfilterolja och att den är i bra skick. För att motocrossen ska kunna prestera bra på banan är det viktigt att du kontrollerar luftfiltret efter varje körning och byter ut det med jämna mellanrum. Genom att kontrollera luftfiltret efter varje körning optimerar du livslängden på hojen. Om du är osäker på vilket filter din cross ska ha kan du ta kontakt med vår kundtjänst som gärna hjälper till med alla frågor du kan tänkas ha.

Hur ofta bör man byta oljefilter på en cross/enduro?

Hur ofta du kör din motocross samt på vilket sätt reglerar intervallet för byte av oljefilter och filterolja. Vissa väljer att byta ut dessa efter varje körning de gör, medan andra istället gör flera körningar på samma filter och olja för att sedan göra ett byte. Hur ofta man behöver byta filter och olja beror också på vilken cross man har och hur gammal den är. Tillverkaren anger ibland hur ofta man kan behöva byta filter så det är bra att läsa deras instruktioner om man är osäker. Hos oss hittar du filter från olika märken som alla håller en hög kvalitet.

Täta filterbyten håller din cross i form

Det är att rekommendera att filterbyten sker relativt tätt för att din cross inte ska ta skada. Tänk på att det är bättre att byta en gång för mycket än en gång för lite! Vi erbjuder en mängd olika märken för filterrengöring, såsom K&N, No Toil samt Twin Air. Det är rengöringsprodukter av riktigt bra kvalitet till ett bra pris som skonsamt men effektivt rengör dina filter. Allt för att det ska vara så enkelt som möjligt! Vi erbjuder även tätningsmedel för filter som gör att skadlig smuts och damm inte tar sig igenom, tätningsmedel som dessutom går att tvätta bort enkelt med vatten och rengöringsmedel.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.