0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Drev & kedjor till cross och enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 6

Sida 1 av 6

1 2 3 4 5 6
POPULÄRA KATEGORIER

Hos oss kan du som inbiten motocrossentusiast finna både drev och kedjor till olika cross och enduro cyklar till bra priser med snabba leveranser. Här finns både bakdrev och framdrev samt mycket annat som som gör att din cross eller enduro mår bra och presterar på topp.

Välj rätt drev till din cross / enduro

Det finns flera anledningar till varför man kan behöva köpa ett nytt cross drev. Det gamla kan gå sönder, tappa funktion eller rosta. Det kan också vara så att man vill att crossen ska se lite fräschare ut med ett nytt drev av stål eller aluminium. Det är ofta inte speciellt svårt att byta ut dreven och hos oss kan du finna flera olika modeller från kända tillverkare. Produkter finns i alla prisklasser för att du ska kunna finna den produkt som passar dig allra bäst, vi har även prisgaranti som garanterar att du får rätt produkt till ett bra pris. De håller alla dessutom mycket hög kvalitet och har en snygg design!

Att tänka på när du väljer kedja till cross & enduro

Titta in i vårt sortiment av olika crossdelar och köp crosskedjor av bra kvalitet till fina priser. En crosskedja är viktig och består till stor del av slitdelar. Det är alltså viktigt att du noga kontrollerar den enligt de intervaller som anges i serviceboken för din cross eller enduro. Oavsett om du behöver en mindre 428 kedja för lugnare körning, eller om du ska köra i terräng eller snabbt och behöver en 520 kedja kan du finna det här. Om du känner dig osäker på vilken kedja du bör välja kan du enkelt kontakta supporten för hjälp!

Brett sortiment av drev, kedjor och tillbehör

Om du vill vara säker på att din cross alltid är redo när körlusten kommer är det viktigt att du ser till att motocross kedjor, crossdrev och allt annat är i ordning. Det är även viktigt att hålla koll på detaljer som kedjelås och kedjestyrare så att din kedja inte havererar under körning. Ett drev eller en kedja som går sönder under körning kan orsaka mycket allvarliga skador. Se därför till att beställa rätt delar med en gång. Kontakta vår support för att vara säker på att du får rätt delar ur vårt stora sortiment.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.