0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Packningar och lager till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 4

Sida 1 av 4

1 2 3 4

Vi har en kategori på hemsidan som heter Packningar och lager där du kan hitta alla sorters delar du behöver till din cross reparation och underhåll. Vi lagerhåller bland annat hjullager, stötdämparlager, svinglager, toppsatser och packningssatser. Vi har flertalet kompletta kit, alltid till bra priser och med snabba leveranser!

När är det dags att byta hjullager på din cross/enduro?

Att byta hjullager är en enkel och snabb åtgärd som ibland är något bortglömd, men det är viktigt att hålla koll på hur hjullagren mår. Om din cross eller enduros hjullager glappar när du vickar på det i ett uppallat läge, där hjulet är fritt i luften, då är det dags att utföra ett byte. Är du en aktiv förare betyder detta att du kan behöva byta lagret en gång om året, eller oftare vid större påfrestning. Ta för vana att då och då gå igenom ditt fordon så upptäcker du snabbt om något behöver fixas. Vi har hjullagerkit och hjullager till bra priser, och du hittar enkelt vilken produkt som passar just ditt fordon.

Fler lager du bör ha koll på som aktiv crossförare

Det finns flera lager på din enduro eller cross som kan behöva bytas ut och repareras. Det är viktigt både för säkerheten, men också för att du ska kunna få ut max av ditt fordon. Styrningen ska kännas jämn och enkel, så känner du att den börjar att kärva eller vara trög är det dags att antingen serva eller byta ut ditt styrlager. Detsamma gäller för fordonets svinglager och stötdämparlager. Vi på Motoaction har ett brett sortiment av olika lager och lagerkit, det senare underlättar när du ska byta ut ett helt lager. Du får då alla delar som behövs och som passar just din fordonsmodell.

Kontrollera packningarna när du servar crossen

När du ändå utför din regelbundna kontroll eller reparation av din cross, är det smart att också se över de olika packningarna. Motoactions sortiment innehåller alla typer av packningar, exempelvis för byte av toppsats, packboxar, ventilkåpspackningar och packningar till kopplingskåpor. Även här kan du köpa en packningssats för det ändamål som du har, vi har bland annat satser för transmissionsaxlar. Våra packningar och kit kommer ifrån märken som Athena, Moose Racing, All Balls, Holeshot och Prox. De håller alla en hög kvalitet på sina produkter och behöver du hjälp med frågor kring detta så finns vår kompetenta kundtjänst alltid tillgänglig för att besvara dina frågor.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.