kopplingspaket, kopplingskit, skivor, kopplingsfjädrar, lameller, motocross, kopplingskorg, aluminium

Sida 1 av 3


1 2 3
POPULÄRA KATEGORIER

Vi har en gedigen erfarenhet när det kommer till mx. Hos oss hittar du allt du behöver till din cross eller enduro - till mycket bra priser. Vi har alla kopplingsdetaljer som du behöver till din cross och dessutom flera kopplingspaket från olika varumärken.

Dags att renovera kopplingen på din cross/enduro? Vi har delarna!

Har din koppling börjat slira? Då är det dags att börja meka och vi hjälper dig med delarna. Vi har flera kopplingskit från kända varumärken, bland annat ett exklusivt kit från EBC Brakers som innehåller allt du behöver. Kitet är främst designat för hård crosskörning och race och innehåller friktionslameller i karbon-fiber, skivor i stål och heavy-duty kopplingsfjädrar för bästa kvalitet. Du hittar även ett kit från varumärket Holeshot hos oss. I det finns friktionsskivor och stålplattor som är tillverkade för en lång livslängd. Har du några funderingar kring vad som passar din cross bäst erbjuder vi en proffsig kundservice som svarar på dina funderingar.

Om kopplingen börjar slira se över dina lameller

Om kopplingen börjar bli seg kan det vara dags att byta lameller som sitter i kopplingen på din motocross. Detta kan göras på verkstad eller för hand hemma i garaget men då behövs rätt kunskap och verktyg som du självklart hittar hos oss. Vi har flera olika alternativ att välja bland. I kopplingskitet från varumärket EBC Brakers finns lameller av mycket god kvalitet. Är du inte ute efter ett helt kopplingskit kan du köpa lameller enskilt och då finns det fler varumärken att välja bland, som till exempel PROX, DP Brakers och WISECO.

Huggande koppling är tecken på en sliten kopplingskorg

När kopplingen är huggande är det ofta ett tecken på en sliten kopplingskorg som behöver bytas ut. Hos oss hittar du många alternativ i olika prisklasser. Vi har bland annat en kopplingskorg från varumärket PROX som är tillverkat i aluminium och därför har en hård yta som skyddar väl. Denna kopplingskorg är tillverkad för att kunna användas under en längre tid i extrem miljö. Andra alternativ vi har är från varumärken som WISECO, BARNETT och HINSON. Hos oss kan du handla och få dina produkter snabbt levererade - dessutom med en lägsta prisgaranti.