0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Kopplingsdetaljer cross

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Kampanjer
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Vi har en gedigen erfarenhet när det kommer till mx. Hos oss hittar du allt du behöver till din cross eller enduro - till mycket bra priser. Vi har alla kopplingsdetaljer som du behöver till din cross och dessutom flera kopplingspaket från olika varumärken.

Dags att renovera kopplingen på din cross/enduro? Vi har delarna!

Har din koppling börjat slira? Då är det dags att börja meka och vi hjälper dig med delarna. Vi har flera kopplingskit från kända varumärken, bland annat ett exklusivt kit från EBC Brakers som innehåller allt du behöver. Kitet är främst designat för hård crosskörning och race och innehåller friktionslameller i karbon-fiber, skivor i stål och heavy-duty kopplingsfjädrar för bästa kvalitet. Du hittar även ett kit från varumärket Holeshot hos oss. I det finns friktionsskivor och stålplattor som är tillverkade för en lång livslängd. Har du några funderingar kring vad som passar din cross bäst erbjuder vi en proffsig kundservice som svarar på dina funderingar.

Om kopplingen börjar slira se över dina lameller

Om kopplingen börjar bli seg kan det vara dags att byta lameller som sitter i kopplingen på din motocross. Detta kan göras på verkstad eller för hand hemma i garaget men då behövs rätt kunskap och verktyg som du självklart hittar hos oss. Vi har flera olika alternativ att välja bland. I kopplingskitet från varumärket EBC Brakers finns lameller av mycket god kvalitet. Är du inte ute efter ett helt kopplingskit kan du köpa lameller enskilt och då finns det fler varumärken att välja bland, som till exempel PROX, DP Brakers och WISECO.

Huggande koppling är tecken på en sliten kopplingskorg

När kopplingen är huggande är det ofta ett tecken på en sliten kopplingskorg som behöver bytas ut. Hos oss hittar du många alternativ i olika prisklasser. Vi har bland annat en kopplingskorg från varumärket PROX som är tillverkat i aluminium och därför har en hård yta som skyddar väl. Denna kopplingskorg är tillverkad för att kunna användas under en längre tid i extrem miljö. Andra alternativ vi har är från varumärken som WISECO, BARNETT och HINSON. Hos oss kan du handla och få dina produkter snabbt levererade - dessutom med en lägsta prisgaranti.

Vanliga frågor om Kopplingsdetaljer

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av kopplingsdetaljer för motocross finns tillgängliga?
Vi erbjuder ett brett sortiment av kopplingsdetaljer för motocross, inklusive kopplingskablar, kopplingsfjädrar, kopplingshandtag, kopplingskorgar och kopplingsskivor.
Hur vet jag vilken kopplingskabel som passar till min motocross?
För att hitta rätt kopplingskabel till din motocross kan du använda vår sökfunktion och filtrera efter din modell och årsmodell. Det är viktigt att välja en kabel som är kompatibel med din motorcykel för optimal prestanda.
Kan jag byta kopplingshandtag själv eller bör jag ta hjälp av en verkstad?
Många av våra kunder väljer att byta kopplingshandtag själva då det är en relativt enkel process. Vi rekommenderar dock att du konsulterar din motorcykels servicehandbok eller tar hjälp av en professionell om du är osäker.
Vad är skillnaden mellan organiska och sinterade kopplingsskivor?
Organiska kopplingsskivor erbjuder en mjukare kopplingskänsla och är ofta tystare, medan sinterade kopplingsskivor ger bättre grepp och hållbarhet men kan vara hårdare i kopplingskänslan.
Hur ofta bör jag byta kopplingsfjädrar på min motocross?
Livslängden på kopplingsfjädrar varierar beroende på användning och underhåll. Det är rekommenderat att inspektera dem regelbundet och byta ut dem när de visar tecken på slitage eller när kopplingsfunktionen försämras.
Är det möjligt att uppgradera min kopplingskorg för bättre prestanda?
Ja, det finns uppgraderade kopplingskorgar som kan förbättra prestandan och hållbarheten för din motocross. Dessa är ofta tillverkade av högkvalitativa material som tål högre belastningar.
Finns det universella kopplingsdetaljer eller måste de vara specifika för min motocrossmodell?
De flesta kopplingsdetaljer måste vara modellspecifika för att säkerställa rätt passform och funktion. Det finns dock vissa universella tillbehör som kan passa flera modeller, men det är viktigt att kontrollera kompatibiliteten.
Vad bör jag tänka på när jag väljer kopplingsskivor till min motocross?
När du väljer kopplingsskivor är det viktigt att tänka på typen av körning du utför, material på skivorna och om de är kompatibla med din motorcykelmodell. Det kan vara bra att jämföra olika märken och typer för att hitta det som passar dina behov bäst.
Kan jag få hjälp med att hitta rätt kopplingsdetaljer om jag inte hittar dem på er hemsida?
Absolut, om du inte hittar de kopplingsdetaljer du söker kan du kontakta vår kundtjänst för personlig assistans. Vi hjälper gärna till att hitta rätt delar för din motocross.