0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Däcktillbehör till din cross & enduro med snabb leverans

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 3

Sida 1 av 3

1 2 3
POPULÄRA KATEGORIER

Här kan du hitta alla däcktillbehör som du kan behöva till din cross till ett lågt pris. Till exempel finns däckslang, däckjärn, däcktrycksmätare och mycket mer. Kvalitetsprodukter med prisgaranti, snabb leverans och bra service.

Undvik punktering med fräscha däcklås

Däcklås till din cross är ett måste för att inte få punktering eftersom det hindrar däcket från att slira mot fälgen. Slirar däcket så sliter man av ventilen. Varje gång du slår ner i ett hopp eller vid en kraftig inbromsning så kommer däcket att slira mot fälgen om man kör utan däcklås och skulle däcket slira så får du ingen bromspåverkan vid en kraftig inbromsning då däcket fortsätter runt fälgen. Om du inte vet vad du ska ha för storlek så kan du titta på fälgen vid hålet för ventilen, där brukar måttet stå.

Korrekt däcktryck ger bättre fäste på banan

Det är viktigt att anpassa däcktrycket efter vilket underlag du kör på för att få bästa möjliga fäste för din motocross. Exempelvis så är det bra med lågt däcktryck där det finns spetsiga stenar eller är ett mjukt underlag och högre däcktryck där det det är hårt underlag. Rätt lufttryck måste testas fram efter tycke och smak och därför är däcktrycksmätare något man bör ha, så även lågtrycksmätare. Man kan kontakta vår kunniga kundservice om du har frågor om våra produkter, leverans eller andra funderingar. Svaret du letar efter kan också finnas bland de vanligaste frågorna som vi listat och svarat på.

Laga en punktering på din cross/enduro snabbt och smärtfritt

Enklaste sättet att laga en punktering är att med hjälp av ett fälgskydd och däckjärn kränga av däcket på ena sidan, dra ur den trasiga däckslangen och kränga av resten av däcket åt samma håll. Ta sen fram ett nytt däck och däckslang, fyll med lite luft och stoppa in den i däcket. Stoppa en ventil på plats i fälgen och kräng på första sidan av däcket för att sedan fortsätta över fälglåset på andra sidan. Fyll tillräckligt mycket luft i däcket så att det sätter sig ordentligt på fälgen och kolla sedan för rätt däcktryck innan du drar åt däcklåset. Använd fälgskydd runt kanten på fälgen när du kränger på och av däcket så att fälgen inte skadas.

 



*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.