0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Styren och handtag till cross / enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / MOTOCROSS
Sida 1 av 7

Sida 1 av 7

1 2 3 ... 5 6 7
POPULÄRA KATEGORIER

Det finns olika typer av styren och handtag för en cross att välja bland beroende på vad man använder sin hoj till. De finns i olika material, storlekar, utseenden och från olika varumärken som du kan hitta hos oss!

Att tänka på när du väljer styre till din cross/enduro

Med ett unikt styre kan man sätta sin egen prägel på sin motocross eller enduro. Det man dock behöver tänka på mer än utseendet när man väljer styrning till sin hoj är först och främst vilka banor man kör på och vilket handtag som ger bäst grepp för användning. Sedan är det individuellt vilket cross styre man tycker passar en bäst och vilket som känns behagligast för en själv. Vissa vill ha ett bredare styrfäste och vissa vill ha smalare medan andra vill sitta närmre styret och vissa längre ifrån beroende på axelbredd, längd och så vidare.

Vad är fördelarna med ett fatbar styre?

Fördelarna med ett fatbar styre är att det är starkt eftersom att styret saknar fågelpinne och är brett i diameter. Det är alltså mycket tåligare än ett vanligt cross styre. Det går också att använda vid tillfällen som kräver ett styre utan fågelpinne, vilket gör styret flexibelt och enkelt att använda. Vi har ett brett utbud av fatbara styren från olika varumärken och i olika prisklasser för att det ska finnas något för alla. Vi har bland annat styren från till exempel Renthal, Neken, Pro taper och Torc1. Vi har även ett monteringkit som passar perfekt till att montera ditt nya styre.

Brett sortiment av snygga cross handtag från kända tillverkare

Vi erbjuder ett brett sortiment av cross handtag från kända tillverkare som passar till olika styren. Vi har bland annat handtag från kvalitativa varumärken som Renthal och Pro grip. Renthal har handtag som är tillverkade av olika gummiblandningar och finns både som hårt, mjukt och mellan beroende på vad de ska användas till och vilket som känns bekvämast för den som kör. Pro grips handtag har ett annat utseende men är även de gjorda av gummi som finns i flera färger. Vi har även fler varumärken man kan välja bland för att hitta det som passar just dig bäst.*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.