0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Elektronik till cross & enduro

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MX / Motocross
Endast extra hög rabatt
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

För att få bästa möjliga prestanda på din motocross krävs en del elektronik. Du hittar allt du behöver hittar här hos oss till bra priser och med snabb leverans. Vi hjälper dig att skaffa det du behöver.

Montera en timräknare och håll koll på serviceintervallerna

Vi har ett stort utbud av timräknare, även trådlösa, för dig som vill ha en modern och smidig cross. Timräknaren hjälper dig att hålla reda på serviceintervall vad gäller oljebyte, byte av tändstift och ventiljusteringar genom att redovisa allt i en loggbok. En del timräknare registrerar också varvtalet. Den behöver inget batteri utan kan kopplas direkt till tändstiftet och är väldigt lätt att montera. Timräknaren kan läsas av i realtid upp till 20 k varv per minut och har möjlighet att registrera 9.999 timmar. Den kan inte återställas eller raderas.

Tänk på att underhållsladda ditt batteri vid längre uppehåll

Om du inte använder din cross på ett tag, den kanske står i garaget över vintern, så är det viktigt att ditt batteri får underhållsladdning. Det fixar du enkelt genom att ha en batteriladdare hemma. Den gör att batteriet håller längre och förbättrar prestandan. Den laddar batteriet fullt till 100 procent, aldrig över eller under, och ger ström till all elektronik på crossen. Batteriladdaren har ett stabilt fodral som är vädersäkert och klarar låga temperaturer. På köpet får du med ett väggfäste, laddningsledningar och ett batteripackset. Den har en trygg automatisk avstängning om det skulle bli kortslutning av någon anledning.

Viktigt med en fungerande dödarknapp till din cross/enduro

En dödarknapp är livsviktig utrustning på din cross eller enduro. Vi har flera olika dödarknappar i olika färger, både universal och modellanpassade. Om olyckan är framme och du snabbt behöver få stopp på crossen eller enduron är dödarknappen ett praktiskt och nödvändigt hjälpmedel. Den monteras enkelt, en sladd ska gå till tändspolen och den andra till jordat material, det vill säga ramen på crossen. Knappens material är av CNC-tillverkad aluminium med anodiserad finish och den är väl skyddad vid en krock. Sladdarna är av gummi och vattentäta tack vare specialutformningen.