0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Väskor till MC i olika storlekar

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MC / Cruiser
Kampanjer

Sida 1 av 5

1 2 3 4 5

MC Väskor för Varje Äventyr

Att ge sig ut på vägarna med motorcykeln är en frihetskänsla som är svår att överträffa. Men för att kunna njuta fullt ut av din tur behöver du rätt utrustning för att förvara dina tillhörigheter. I kategorin MC väskor hittar du allt från tankväskor till packväskor och tillbehör som gör din resa både bekväm och praktisk.

Vad är en Tankväska?

En tankväska är en väska som fästs på motorcykelns tank, vilket gör den lättåtkomlig under färd. Tankväskor finns i olika storlekar och modeller, från små väskor för de mest nödvändiga föremålen till större modeller där du kan förvara allt från kamerautrustning till extra kläder.

Varför Välja en Tankväska?

  • Tillgänglighet: Snabb åtkomst till dina saker utan att behöva kliva av motorcykeln.
  • Flexibilitet: Många tankväskor är utrustade med magnetfästen eller remmar för enkel montering och demontering.
  • Säkerhet: De flesta tankväskor har fasta fästen som håller dem på plats även under höga hastigheter.

SW-MOTECH Tankring Pro

En innovativ produkt i denna kategori är Tankring Pro från SW-MOTECH. Detta system tillåter en snabbkoppling mellan tankväskan och en specialanpassad ring som monteras på tanklocket. Detta gör det enkelt att fästa och ta bort väskan, samtidigt som den sitter säkert under körning.

Packväskor för Längre Turer

För längre resor eller om du behöver ta med dig mer packning är packväskor ett utmärkt val. Dessa väskor monteras på sidan av motorcykeln och erbjuder gott om utrymme för allt du behöver på din resa. Lindstrands Packväska är ett exempel på en robust och rymlig packväska som kan fästas på de flesta motorcyklar.

Tillbehör för MC Väskor

Förutom själva väskorna finns det en rad tillbehör som kan förbättra din upplevelse. Lås från Givi ger extra säkerhet till dina väskor, medan dämpargummi kan minska vibrationer och skydda dina tillhörigheter.

Att Tänka på När Du Väljer MC Väska

  • Storlek och kapacitet: Överväg hur mycket packning du behöver ta med dig och välj en väska som passar dina behov.
  • Monteringssystem: Se till att väskan kan monteras säkert på din motorcykelmodell.
  • Vattentäthet: Om du planerar att köra i regn, se till att väskan är vattentät eller har ett regnskydd.
  • Material: En slitstark väska i högkvalitativt material håller längre och skyddar bättre.

Sammanfattning

Att välja rätt MC väska är avgörande för en bekväm och säker resa. Oavsett om du är ute efter en liten tankväska för dagsturer eller en större packväska för veckolånga äventyr, finns det alternativ som passar alla behov. Kom ihåg att säkerhet och komfort går hand i hand när det gäller MC tillbehör.

Utforska vårt sortiment och hitta den perfekta väskan för ditt nästa motorcykeläventyr!

Vanliga frågor om Väskor

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av väskor för motorcyklar finns tillgängliga?
Det finns flera olika typer av motorcykelväskor, inklusive sidoväskor, tankväskor, sadelväskor, ryggsäckar och rullväskor. Varje typ är designad för att passa olika förvaringsbehov och motorcykelmodeller.
Är motorcykelväskor universella eller specifika för olika mc-modeller?
Vissa motorcykelväskor är universella och kan användas på de flesta motorcyklar, medan andra är specifikt designade för vissa modeller för att säkerställa en perfekt passform. Det är viktigt att kontrollera kompatibiliteten med din motorcykel innan köp.
Hur monterar jag väskor på min motorcykel?
Monteringen av motorcykelväskor varierar beroende på väsktyp och motorcykelmodell. De flesta väskor kommer med monteringsinstruktioner och nödvändigt fästmaterial. Det är viktigt att följa tillverkarens anvisningar för säker montering.
Kan jag låsa mina motorcykelväskor för att skydda mitt gods?
Ja, många motorcykelväskor är utrustade med lås eller kan kompletteras med låssystem för att skydda dina tillhörigheter. Det är en bra idé att välja väskor med inbyggda lås för ökad säkerhet.
Vilka material är motorcykelväskor vanligtvis tillverkade av?
Motorcykelväskor är ofta tillverkade av material som läder, hårdplast, nylon eller andra slitstarka syntetmaterial. Valet av material beror på personliga preferenser och den tänkta användningen.
Hur påverkar väskor motorcykelns körbeteende?
Väskor kan påverka motorcykelns körbeteende, särskilt om de är felaktigt lastade eller för tunga. Det är viktigt att fördela vikten jämnt och inte överskrida motorcykelns maximala lastkapacitet.
Kan jag använda motorcykelväskor i alla väderförhållanden?
Många motorcykelväskor är designade för att vara väderbeständiga och hålla dina tillhörigheter torra även under regniga förhållanden. För bästa skydd, leta efter väskor som är vattentäta eller som inkluderar regnskydd.
Hur underhåller jag mina motorcykelväskor för att förlänga deras livslängd?
Regelbunden rengöring och konditionering, särskilt för läderväskor, är viktigt för att hålla dem i gott skick. För syntetmaterial, torka av med en fuktig trasa och följ tillverkarens skötselråd.
Finns det miljövänliga alternativ för motorcykelväskor?
Ja, det finns motorcykelväskor tillverkade av återvunna material eller miljövänliga alternativ. Dessa kan vara ett bra val för den miljömedvetna motorcyklisten.