0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Mc styre och styrdetaljer

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MC / Cruiser
Kampanjer

Sida 1 av 5

1 2 3 4 5

 

Att ha rätt styren och styrdetaljer på din motorcykel är avgörande för både komfort och kontroll. Dessa komponenter är inte bara viktiga för din motorcykels funktion, utan de bidrar också till din säkerhet och körglädje. I denna kategori hittar du allt från handtag och värmehandtag till throttle assists och kopplingshandtag, alla designade för att förbättra din körupplevelse.

Styren för Varje Typ av Motorcyklist

Ett styre är inte bara en del av motorcykelns estetik, det är en kritisk komponent som påverkar din styrning och komfort. Oavsett om du föredrar en upprätt körställning eller en mer aggressiv racingstil, finns det ett styre som passar dina behov. Superbike-styren från märken som EMGO erbjuder en utmärkt balans mellan prestanda och komfort, medan de 22mm tjocka alternativen ger en robust och pålitlig känsla.

Handtag som Förbättrar Grepp och Kontroll

Att välja rätt handtag kan göra en stor skillnad i din körupplevelse. Renthal, till exempel, är kända för sina Full Diamond Single Compound Grips, som erbjuder en enastående kombination av grepp och hållbarhet. Dessa handtag är utformade för att ge maximal kontroll och komfort, även under långa turer eller i krävande förhållanden.

Värmehandtag för Kyliga Dagar

När temperaturen sjunker är värmehandtag en ovärderlig tillgång för varje motorcyklist. OXFORD's Hotgrips Premium Sport är ett populärt val som inte bara håller dina händer varma, utan också erbjuder flera värmelägen för att anpassa sig till olika väderförhållanden. Dessa handtag är enkla att installera och ger en omedelbar uppgradering till din MC.

Throttle Assist för Längre Turer

En throttle assist kan avsevärt minska trötthet i handleden på långa resor genom att låta dig bibehålla en konstant gaspådrag utan konstant tryck. OXFORD's Throttle Assist Cruise är en enkel men effektiv lösning som är lätt att använda och kompatibel med de flesta motorcyklar.

Kopplingshandtag för Precision

Ett pålitligt kopplingshandtag är avgörande för smidiga växlingar och kontroll. PARTS UNLIMITED erbjuder en rad kopplingshandtag som är både hållbara och ergonomiskt utformade för att ge dig den precision och komfort du behöver när du kör.

Att Tänka på När du Väljer Styrdetaljer

  • Material: Kvaliteten på materialet påverkar både hållbarheten och känslan av styrdetaljerna. Aluminium och rostfritt stål är populära val för sin styrka och lätthet.
  • Ergonomi: Se till att styrdetaljerna du väljer passar din körstil och ergonomiska behov. Detta kan minska trötthet och öka kontrollen.
  • Kompatibilitet: Kontrollera att de styrdetaljer du är intresserad av är kompatibla med din motorcykelmodell och -märke.
  • Personliga preferenser: Utseende och känsla är personliga. Välj styrdetaljer som du tycker om och som reflekterar din personliga stil.

Varför Välja den Ena Styrdetaljen över den Andra?

Det finns många faktorer som kan påverka ditt val av styrdetaljer. För vissa är det en fråga om prestanda, medan för andra kan det handla om komfort eller estetik. Det är viktigt att överväga hur varje komponent kommer att påverka din körning och om det kommer att förbättra din totala upplevelse. Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller nybörjare, är det viktigt att välja styrdetaljer som passar dina behov och förbättrar din säkerhet på vägen.

Utforska vårt breda sortiment av styren och styrdetaljer för att hitta de perfekta komponenterna för din motorcykel. Med rätt utrustning kan du förbättra din körupplevelse, öka din komfort och säkerhet, och ge din MC en personlig touch.

Vanliga frågor om Styren och Styrdetaljer

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av styren finns tillgängliga på MotoAction.se för motorcyklar?
På MotoAction.se erbjuder vi ett brett sortiment av styren för motorcyklar, inklusive raka styren, clip-on styren, ape hangers och justerbara styren. Varje typ är designad för att passa olika körstilar och ergonomiska preferenser.
Hur vet jag vilken storlek på styret som passar min motorcykel?
För att hitta rätt storlek på styret för din motorcykel, bör du kontrollera din motorcykels manual för specifikationer eller mäta det befintliga styrets diameter. De flesta styren har en standarddiameter som passar de flesta motorcykelmodeller, men det är alltid bäst att dubbelkolla för att vara säker.
Kan jag installera ett nytt styre på min motorcykel själv?
Ja, många motorcykelentusiaster väljer att installera ett nytt styre själva. Det är dock viktigt att du har rätt verktyg och följer tillverkarens instruktioner noggrant. Om du inte är säker på din förmåga att utföra installationen korrekt, rekommenderar vi att du tar hjälp av en professionell mekaniker.
Vad är fördelarna med att uppgradera till ett högkvalitativt styre från MotoAction.se?
Att uppgradera till ett högkvalitativt styre kan förbättra din motorcykels hantering, komfort och utseende. Ett premiumstyren kan också vara mer hållbart och ge bättre vibrationdämpning, vilket leder till en mer njutbar körupplevelse.
Erbjuder MotoAction.se styrdetaljer som passar till alla motorcykelmärken?
MotoAction.se strävar efter att erbjuda styrdetaljer som passar ett brett utbud av motorcykelmärken och modeller. Vi rekommenderar att du använder vår sökfunktion och filtrerar efter ditt motorcykelmärke och modell för att hitta de produkter som passar just din motorcykel.
Hur viktigt är det att välja rätt handtag till mitt motorcykelstyre?
Att välja rätt handtag är mycket viktigt för både komfort och säkerhet. Handtagen ska ge ett bra grepp och dämpa vibrationer. På MotoAction.se hittar du handtag i olika material och stilar för att matcha dina behov och din motorcykels utseende.
Kan jag få hjälp med att välja rätt styren och styrdetaljer hos MotoAction.se?
Absolut! Vårt kundtjänstteam på MotoAction.se är experter på motorcykeldelar och kan hjälpa dig att välja rätt styren och styrdetaljer för din motorcykel. Tveka inte att kontakta oss för personlig service.
Finns det en returpolicy för styren och styrdetaljer köpta på MotoAction.se?
Ja, på MotoAction.se har vi en returpolicy som tillåter dig att returnera produkter inom en viss tidsram om de inte uppfyller dina förväntningar. Detaljer om vår returpolicy finns på vår webbplats.