0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Dekaler till mc

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MC / Cruiser
Kampanjer

Sida 1 av 2

1 2

Personifiera Din Motorcykel med Dekaler

Att personifiera sin motorcykel är inte bara en fråga om stil, det är också ett sätt att göra din hoj mer unik och iögonfallande. En av de enklaste och mest kostnadseffektiva metoderna för att ge din MC en personlig touch är genom att applicera dekaler. I denna kategori hittar du ett brett utbud av dekaler som passar alla typer av motorcyklar och preferenser.

Vad Är en Tankdekal?

En tankdekal är en speciellt utformad dekal som appliceras på motorcykelns bränsletank. Dessa dekaler är inte bara dekorativa utan skyddar också tanken från repor och slitage som kan uppstå vid regelbunden användning. Tankdekaler kommer i en mängd olika mönster och färger, vilket gör det enkelt att hitta en som matchar din motorcykels design och din personliga stil.

Fördelar med Tankdekaler

 • Skyddar mot repor och slitage
 • Ger en unik look till din motorcykel
 • Enkel att applicera och ta bort
 • Långvarig och hållbar design

Tankpads - Funktionellt och Stilfullt Skydd

En tankpad är en typ av dekal som inte bara förbättrar utseendet på din motorcykel utan också erbjuder ett funktionellt skydd. Tankpads är vanligtvis tillverkade av ett tjockare material och är designade för att ge ett greppområde för föraren, vilket kan förbättra kontrollen och komforten under körning. De hjälper också till att förhindra att jackor och dragkedjor skadar tankens yta.

Varför Välja en Tankpad?

 • Förbättrar greppet och kontrollen
 • Minimerar risken för skador på tanken
 • Finns i olika storlekar och stilar
 • Enkel att installera

Installation av Dekaler

Att applicera dekaler på din motorcykel är en enkel process som du kan göra själv. Det är viktigt att ytan där dekalen ska placeras är ren, torr och fri från oljor eller vax. För bästa resultat, använd en mild rengöringslösning och se till att ytan är helt torr innan du applicerar dekalen. De flesta dekaler kommer med en självhäftande baksida som gör det enkelt att fästa dem på motorcykeln.

Tips för Bästa Resultat

 • Rengör ytan noggrant innan applicering
 • Använd en mjuk trasa eller skrapa för att släta ut eventuella bubblor
 • Applicera dekalen långsamt för att undvika veck
 • Följ tillverkarens instruktioner för bästa hållbarhet

Att Tänka På När Du Väljer Dekaler

När du väljer dekaler till din motorcykel är det viktigt att tänka på både stil och funktion. En bra dekal bör inte bara se bra ut utan också vara tillverkad av högkvalitativa material som kan stå emot väder och vind. Det är också viktigt att överväga hur enkelt det är att ta bort dekalen om du skulle vilja byta utseende i framtiden.

Kvalitet och Hållbarhet

 • Välj dekaler tillverkade av UV-resistenta material
 • Kontrollera att dekalen är vattentät och tålig mot kemikalier
 • Se till att dekalen inte lämnar rester vid borttagning

Slutsats

Dekaler är ett utmärkt sätt att ge din motorcykel en personlig prägel och skydda den från slitage. Oavsett om du väljer en tankdekal eller en tankpad, kommer dessa tillbehör att förbättra utseendet och funktionen av din MC. Med rätt vård och underhåll kan dekaler vara ett långvarigt och värdefullt tillägg till din motorcykel.

Utforska vårt breda sortiment av dekaler och hitta den perfekta stilen för att göra din motorcykel till en verklig blickfångare på vägarna.

Vanliga frågor om Dekaler

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Hur applicerar jag dekaler på min motorcykel för bästa resultat?
För att applicera dekaler på din motorcykel, se till att ytan är ren, torr och fri från oljor eller vax. Använd en mild rengöringslösning och en mjuk trasa för att rengöra ytan noggrant. Placera dekalen på önskat område och använd en rakel eller kreditkort för att släta ut eventuella bubblor och säkerställa god vidhäftning. För bästa resultat, applicera dekalen i en temperatur mellan 10°C och 32°C.
Kan jag ta bort dekaler från min MC utan att skada lacken?
Ja, dekaler kan tas bort från din motorcykel utan att skada lacken genom att försiktigt värma upp dekalen med en hårtork eller värmepistol för att mjuka upp limmet. Använd sedan en plastskrapa eller dina fingrar för att försiktigt lyfta och dra bort dekalen. Om det finns kvarvarande limrester, använd en speciell klisterborttagare eller isopropylalkohol för att rengöra ytan.
Är dekalerna från MotoAction.se resistenta mot väder och vind?
Ja, våra dekaler är tillverkade av högkvalitativa material som är resistenta mot UV-strålning, regn och vind, vilket säkerställer att de behåller sin färg och vidhäftning även under tuffa väderförhållanden.
Hur lång livslängd kan jag förvänta mig av MotoAction.ses dekaler?
Våra dekaler är designade för att hålla i flera år under normala användningsförhållanden. Livslängden kan variera beroende på exponering för extrema väderförhållanden och hur väl dekalerna underhålls och tas om hand.
Kan jag anpassa dekaler med eget designförslag hos MotoAction.se?
Absolut! MotoAction.se erbjuder anpassade dekaler där du kan skicka in ditt eget designförslag. Kontakta vår kundtjänst för mer information om hur du går tillväga för att skapa din personliga dekal.
Vilka typer av dekaler erbjuder MotoAction.se för motorcyklar?
MotoAction.se erbjuder ett brett sortiment av dekaler för motorcyklar, inklusive märkeslogotyper, grafiska kit, nummerplåtar, varningsdekaler och anpassningsbara dekaler för att ge din MC en unik look.
Är det möjligt att få hjälp med applicering av dekaler på min MC?
Ja, om du behöver hjälp med att applicera dina dekaler kan du kontakta MotoAction.se för råd eller för att boka en tid hos en av våra samarbetspartners som kan hjälpa dig med professionell applicering.
Hur underhåller jag mina dekaler för att de ska hålla längre?
För att underhålla dina dekaler, undvik att använda högtryckstvätt direkt på dem och undvik starka kemikalier vid rengöring. Tvätta dekalerna försiktigt med vatten och mild tvål, och applicera en vaxfri polish för att skydda dem mot elementen.