0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Lås och Säkerhet för Motorcyklar

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MC / Cruiser
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Maximera Säkerheten för Din Motorcykel

Att äga en motorcykel är inte bara en passion utan också en investering som kräver skydd. I kategorin Lås och Säkerhet hittar du allt du behöver för att hålla din motorcykel säker från obehöriga. Från skivbromslås till kedjelås och bygellås, det finns en mängd produkter designade för att avskräcka tjuvar och skydda din ägodel.

Skivbromslås: En Första Linjens Försvar

Skivbromslås är en populär och effektiv metod för att förhindra motorcykelstöld. De är lätta att använda och portabla, vilket gör dem till ett utmärkt val för motorcyklister på språng. När du väljer ett skivbromslås, överväg följande egenskaper:

 • Storlek och vikt: Ett kompakt och lätt lås är enklare att transportera.
 • Material: Hårdmetall och härdat stål erbjuder hög motståndskraft mot sågning och klippning.
 • Larmfunktion: Vissa skivbromslås kommer med inbyggda larm som ytterligare avskräcker tjuvar.

Exempel på skivbromslås i vårt sortiment inkluderar Oxford Patriot, Oxford Boss och Abus Granit Quick. Varje modell har unika egenskaper, som en robust konstruktion och väderbeständighet, som gör dem till pålitliga val för motorcykelsäkerhet.

Varför välja Oxford Patriot Bromsskivelås 14mm?

Oxford Patriot är ett skivbromslås som erbjuder en 14mm låspinne, vilket gör det svårt för tjuvar att manipulera. Dess kompakta design gör det enkelt att förvara under sadeln eller i en väska när det inte används. Dessutom är det utrustat med en påminnelsekabel som hjälper dig att komma ihåg att ta bort låset innan du kör iväg.

Kedjelås: Starkt och Pålitligt

Kedjelås är ett annat effektivt sätt att skydda din motorcykel. De är ofta tillverkade av tjocka, härdat stållänkar och kan fästas runt fasta objekt, vilket gör det svårare för tjuvar att bära bort din motorcykel. När du väljer ett kedjelås, tänk på följande:

 • Längd: En längre kedja ger fler alternativ för fastsättning.
 • Låsmekanism: En robust låscylinder ökar säkerheten.
 • Portabilitet: Medan längre och tjockare kedjor erbjuder mer säkerhet, kan de också vara tyngre att bära med sig.

Populära kedjelås i vårt sortiment inkluderar Vector Pro och Oxford HardcoreXC13, som båda erbjuder hög säkerhet och är svåra att klippa upp eller bryta.

Vector Kedjelås Pro 9.5mm

Vector Kedjelås Pro är ett högkvalitativt lås med 9.5mm tjocka länkar som ger ett starkt motstånd mot brytverktyg. Dess längd gör det möjligt att säkra din motorcykel till större objekt som stolpar eller staket.

Bygellås och Hänglås: Extra Säkerhetslager

Bygellås och hänglås erbjuder ytterligare säkerhet och kan användas i kombination med kedjelås för att skapa en mer omfattande säkerhetslösning. Bygellås är särskilt effektiva för att säkra hjul och ram, medan hänglås kan användas för att låsa väskor och andra avtagbara delar på motorcykeln.

Exempel på bygellås i vårt sortiment är Abus Granit Power och Luma Solido U, som båda är kända för sin hållbarhet och motståndskraft mot olika inbrottsmetoder.

Abus Granit Power Bygellås

Abus Granit Power är ett bygellås som kombinerar en massiv bygel med en högsäkerhetslåscylinder. Det är en utmärkt lösning för att säkra din motorcykel i områden med hög stöldrisk.

Säkerhetstips för Motorcyklister

Förutom att använda högkvalitativa lås, finns det flera andra åtgärder du kan vidta för att öka säkerheten för din motorcykel:

 • Använd alltid lås även under korta stopp.
 • Fäst din motorcykel till ett fast objekt när det är möjligt.
 • Förvara din motorcykel i ett låst garage eller under övervakning.
 • Använd flera lås för att skapa flera säkerhetslager.
 • Överväg att installera ett GPS-spårningssystem för att kunna spåra din motorcykel om den blir stulen.

Att investera i rätt lås och säkerhetsprodukter är avgörande för att skydda din motorcykel från stöld. Med rätt utrustning och goda säkerhetsvanor kan du njuta av din motorcykel med sinnesro, veta att du har tagit steg för att säkra din investering.

Vanliga frågor om Lås och Säkerhet

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av lås och säkerhetsprodukter erbjuder MotoAction.se för motorcyklar?
MotoAction.se erbjuder ett brett sortiment av lås och säkerhetsprodukter för motorcyklar, inklusive kättinglås, skivbromslås, larm, GPS-spårare och styrlås. Alla produkter är designade för att ge maximalt skydd mot stöld och obehörig användning.
Hur väljer jag rätt lås till min motorcykel från MotoAction.se?
För att välja rätt lås till din motorcykel bör du överväga faktorer som motorcykelns värde, förvaringsplats och personliga säkerhetsbehov. MotoAction.se har en kundtjänst som kan hjälpa dig att välja det bästa låset baserat på dessa kriterier och se till att du får ett lås som är både säkert och praktiskt för din situation.
Är det möjligt att få ett motorcykellås som är både lätt och säkert från MotoAction.se?
Ja, MotoAction.se erbjuder högkvalitativa motorcykellås som är designade för att vara både lätta och säkra. Vi har ett urval av lås tillverkade av hållbara, men lätta material som erbjuder starkt skydd utan att lägga extra vikt på din motorcykel.
Kan jag hitta ett motorcykellarm som är kompatibelt med min specifika motorcykelmodell hos MotoAction.se?
Absolut, MotoAction.se har ett sortiment av motorcykellarm som är kompatibla med olika motorcykelmodeller. Vi rekommenderar att du använder vår sökfunktion eller kontaktar vår kundtjänst för att hitta ett larm som passar just din motorcykelmodell.
Vad är fördelarna med att använda en GPS-spårare för min motorcykel från MotoAction.se?
En GPS-spårare från MotoAction.se ger dig möjlighet att alltid veta var din motorcykel befinner sig, vilket är en stor fördel vid stöld. Det ger dig också möjlighet att övervaka din motorcykels rörelser och kan vara ett värdefullt verktyg för att hålla koll på körvanor eller för att hitta din motorcykel i stora parkeringsplatser.
Erbjuder MotoAction.se några lås som är godkända av försäkringsbolag?
Ja, MotoAction.se har ett urval av lås som är godkända av försäkringsbolag. Dessa lås uppfyller specifika säkerhetsstandarder och kan hjälpa till att sänka din försäkringspremie. Kontrollera produktbeskrivningarna eller kontakta vår kundtjänst för att få reda på vilka lås som är godkända.
Hur underhåller jag mitt motorcykellås från MotoAction.se för att förlänga dess livslängd?
För att underhålla ditt motorcykellås bör du regelbundet rengöra det från smuts och grus, smörja låsmekanismen med lämpligt smörjmedel och förvara det på ett torrt ställe när det inte används. MotoAction.se erbjuder även underhållsprodukter som är speciellt framtagna för lås och säkerhetsutrustning.
Finns det några specialerbjudanden på lås och säkerhetsprodukter för motorcyklar hos MotoAction.se?
MotoAction.se har regelbundet kampanjer och specialerbjudanden på våra lås och säkerhetsprodukter. Vi rekommenderar att du prenumererar på vårt nyhetsbrev eller följer oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om de senaste erbjudandena och rabatterna.