0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Solglasögon för MX och Motorcykel Streetwear

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Upptäck Solglasögon för MX och Motorcykel Streetwear

Att hitta rätt solglasögon för MX och motorcykel är inte bara en fråga om stil, det är också en fråga om säkerhet och komfort. I denna kategori hittar du ett brett utbud av solglasögon som kombinerar det bästa av funktion och fashion. Från det robusta och pålitliga BOBSTER till det ikoniska och trendiga Oakley, finns det något för varje smak och behov.

BOBSTER Solglasögon - Funktion möter Stil

BOBSTER är ett märke som är känt för sina högkvalitativa solglasögon, designade för att möta behoven hos både MX-förare och motorcykelentusiaster. Med en rad olika modeller som BOBSTER Sport/Street, BOBSTER Bugeye och BOBSTER Renegade Convertible, erbjuder BOBSTER solglasögon som är anpassade för olika ljusförhållanden och körsituationer.

  • BOBSTER Sport/Street: Dessa solglasögon är perfekta för dig som vill ha en mångsidig modell som fungerar lika bra på gatan som på banan. Med utbytbara linser i amber, klar och rök kan du anpassa dem efter väder och ljus.
  • BOBSTER Bugeye: Kända för sin klassiska design och komfort, är Bugeye-modellen ett utmärkt val för långa turer. De erbjuder ett brett synfält och skydd mot vind och skräp.
  • BOBSTER Renegade Convertible: Dessa solglasögon är omvandlingsbara och kan snabbt ändras från traditionella solglasögon till en mer skyddande form med hjälp av det medföljande bandet, vilket gör dem idealiska för varierande förhållanden.

Oakley Solglasögon - En Klassiker på Vägen

Med Oakley solglasögon får du inte bara ett par glasögon med hög prestanda, utan också en ikonisk design som har varit populär i årtionden. Oakley Frogskins är ett exempel på en tidlös modell som erbjuder både stil och funktion. De är tillverkade med Oakleys patenterade O Matter-material, vilket ger hållbarhet och komfort under hela dagen.

Vad ska man tänka på när man väljer solglasögon för MX och motorcykel?

När du väljer solglasögon för MX och motorcykel är det viktigt att tänka på följande faktorer:

  • Skydd: UV-skydd och skydd mot vind och skräp är avgörande för att hålla dina ögon säkra.
  • Komfort: Letar du efter solglasögon som sitter bekvämt under hjälmen och inte skapar tryckpunkter.
  • Synfält: Ett brett synfält är viktigt för att kunna se potentiella hinder och andra förare.
  • Anpassningsbarhet: Möjligheten att byta linser för olika ljusförhållanden kan vara en stor fördel.
  • Stil: Sist men inte minst, vill du ha solglasögon som reflekterar din personliga stil och passar din övriga utrustning.

Med dessa faktorer i åtanke kan du utforska vårt sortiment och hitta de perfekta solglasögonen för dina nästa äventyr på vägen eller banan.

Varför välja BOBSTER över andra märken?

BOBSTER har etablerat sig som ett pålitligt märke inom motorcykel- och MX-världen tack vare deras fokus på kvalitet och funktionalitet. Deras solglasögon är designade för att tåla de tuffa förhållandena som förare ofta möter, och de erbjuder en rad olika modeller för att passa olika behov och preferenser. Oavsett om du är ute efter solglasögon som är omvandlingsbara, har antifog-behandling eller erbjuder olika linser för olika förhållanden, har BOBSTER ett alternativ som passar dig.

Att välja rätt solglasögon är en viktig del av din utrustning. De skyddar inte bara dina ögon från solen, utan också från vind, damm och andra partiklar som kan vara skadliga under körning. Med rätt par solglasögon kan du förbättra din körupplevelse och njuta av vägen framför dig med klarhet och komfort.

Utforska vårt utbud av solglasögon för MX och motorcykel streetwear och hitta ditt nästa par idag. Med en kombination av stil, skydd och prestanda är du redo för alla äventyr som väntar.

Vanliga frågor om Solglasögon

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av solglasögon är bäst för motorcykelförare?
För motorcykelförare är det viktigt att välja solglasögon som erbjuder 100% UV-skydd, är vindtäta och har en stabil passform. Polariserade linser kan också vara fördelaktiga för att minska bländning från vägytor och andra fordon.
Kan jag hitta solglasögon som passar till min hjälm?
Ja, det finns solglasögon designade för att passa bekvämt under de flesta typer av motorcykelhjälmar. Det är viktigt att prova dem tillsammans med hjälmen för att säkerställa en bra passform.
Hur tar jag hand om mina solglasögon för att förlänga deras livslängd?
För att ta hand om dina solglasögon, bör du rengöra dem regelbundet med en linsrengöring och en mikrofiberduk. Förvara dem i ett hårt fodral när de inte används och undvik att lämna dem i direkt solljus eller i bilens handskfack under längre perioder.
Finns det solglasögon som är anpassade för olika väderförhållanden?
Ja, det finns solglasögon med utbytbara linser som gör det möjligt att anpassa dem efter olika ljusförhållanden, från klara linser för mörkare förhållanden till mörkare toner för soliga dagar.
Vad är skillnaden mellan polariserade och icke-polariserade solglasögon?
Polariserade solglasögon minskar bländning från reflekterande ytor som vatten och våt asfalt, vilket kan vara särskilt användbart för förare. Icke-polariserade solglasögon erbjuder fortfarande UV-skydd men utan denna bländningsreducerande effekt.
Är det möjligt att få solglasögon med styrka?
Ja, det finns solglasögon med styrka för de som behöver korrigera sin syn. Det är viktigt att konsultera med en optiker för att få rätt recept och passform.
Hur vet jag vilken storlek på solglasögon jag ska välja?
Storleken på solglasögon beror på ansiktets bredd och form. De flesta tillverkare erbjuder en storleksguide som kan hjälpa dig att välja rätt storlek. Det är också bra att prova flera modeller för att hitta de som sitter bäst.
Kan jag returnera solglasögonen om de inte passar?
Ja, om solglasögonen inte passar eller inte uppfyller dina förväntningar, kan du vanligtvis returnera dem inom en viss tidsperiod, förutsatt att de är oanvända och i originalförpackningen.