0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Nät, tråd och kätting

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Vanliga frågor om Nät, tråd och kätting

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av nät, tråd och kätting finns tillgängliga för verktygstillbehör?
Vi erbjuder ett brett sortiment av nät, tråd och kättingar som tillbehör till verktyg. Det inkluderar säkerhetsnät, lyftkättingar, rostfria trådar och många andra varianter som är anpassade för olika användningsområden inom industri och bygg.
Hur väljer jag rätt kätting för mitt lyftbehov?
För att välja rätt kätting bör du först bestämma vikten och typen av last som ska lyftas. Se även till att kättingen uppfyller de säkerhetsstandarder som krävs för din specifika användning. Det är också viktigt att kontrollera kättingens brytgräns och arbetstemperatur.
Kan jag köpa skräddarsydda längder av tråd och kätting?
Ja, vi erbjuder möjligheten att beställa tråd och kätting i anpassade längder för att passa dina specifika behov. Kontakta oss för mer information om hur du kan göra en specialbeställning.
Är de nät, tråd och kättingar som säljs rostfria och lämpliga för utomhusbruk?
Många av våra produkter är rostfria och designade för att tåla utomhusbruk. Det är viktigt att läsa produktbeskrivningen noggrant för att försäkra dig om att materialet är lämpligt för de förhållanden det kommer att användas i.
Hur underhåller jag mina kättingar för att förlänga deras livslängd?
Regelbunden inspektion och rengöring är viktigt för att underhålla kättingar. Se till att smörja dem med lämpligt smörjmedel och förvara dem torrt för att förhindra rost. Undvik också att överbelasta kättingarna för att förebygga slitage.
Vad är skillnaden mellan en lyftkätting och en transportkätting?
Lyftkättingar är designade för att hantera tunga lyft och uppfyller strikta säkerhetskrav, medan transportkättingar ofta används för att säkra laster under transport och kan ha en lägre brytgräns. Det är viktigt att välja rätt typ av kätting baserat på dess avsedda användning.
Kan jag få hjälp med att välja rätt nät för skydd av last?
Absolut, vår kundtjänst kan hjälpa dig att välja rätt typ av nät baserat på storlek, material och den last som ska skyddas. Tveka inte att kontakta oss för personlig rådgivning.
Finns det några säkerhetscertifikat för nät, tråd och kättingar?
Ja, många av våra produkter kommer med säkerhetscertifikat som bekräftar att de uppfyller gällande industristandarder och säkerhetskrav. Detaljer om certifikaten finns i produktbeskrivningarna eller kan tillhandahållas på begäran.