0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Byggkemikalier

Sida 1 av 1

Vanliga frågor om Byggkemikalier

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av byggkemikalier finns tillgängliga för verktyg?
Vi erbjuder ett brett sortiment av byggkemikalier för verktyg, inklusive silikoner, fogskum, lim, spackel, och betongtillsatser. Varje produkt är anpassad för specifika användningsområden och material.
Hur väljer jag rätt silikon för mitt byggprojekt?
Valet av silikon beror på användningsområdet. För våtutrymmen som badrum är det viktigt med en fukttålig och mögelresistent silikon, medan en neutralhärdande silikon passar bättre för material som kan påverkas av syror, som natursten.
Kan jag använda samma lim för alla typer av material?
Nej, olika material kräver olika typer av lim. Vi har allt från universallim till speciallim för specifika material som trä, metall, plast och keramik. Läs alltid produktbeskrivningen för att hitta rätt lim för ditt material.
Vad är viktigt att tänka på när jag använder fogskum?
När du använder fogskum är det viktigt att skydda huden och ögonen, samt att se till att ytan är ren och fri från olja och damm. Det är också viktigt att inte fylla fogar helt, eftersom skummet expanderar.
Hur förvarar jag byggkemikalier på bästa sätt?
Byggkemikalier bör förvaras i en torr och sval miljö, skyddade från direkt solljus och frost. Se till att förpackningarna är ordentligt förslutna för att förhindra uttorkning eller försämring av produkten.
Är byggkemikalier miljövänliga?
Miljöpåverkan varierar mellan olika byggkemikalier. Vi strävar efter att erbjuda produkter med så låg miljöpåverkan som möjligt och har alternativ som är miljömärkta eller har lägre lösningsmedelsinnehåll.
Kan jag få teknisk rådgivning om byggkemikalier?
Absolut, vår kundtjänst kan ge dig teknisk rådgivning om vilka byggkemikalier som passar bäst för ditt projekt och hur du använder dem på ett säkert och effektivt sätt.
Finns det några säkerhetsdatablad tillgängliga för byggkemikalierna?
Ja, säkerhetsdatablad finns tillgängliga för alla våra byggkemikalier. Dessa innehåller viktig information om säker hantering, första hjälpen och miljöpåverkan.
Hur snabbt kan jag förvänta mig leverans av byggkemikalier?
Leveranstiden för byggkemikalier varierar beroende på lagerstatus och din plats. Vi strävar efter att skicka din beställning så snabbt som möjligt, oftast inom några arbetsdagar.
Erbjuder ni volymrabatt på större beställningar av byggkemikalier?
För större beställningar kan vi erbjuda volymrabatt. Kontakta vår kundtjänst för mer information och en offert anpassad till ditt företags behov.