0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Mobilhållare cykel

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Vanliga frågor om Mobilhållare

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av mobilhållare för cykel finns det?
Det finns flera olika typer av mobilhållare för cyklar, inklusive styrfästen, ramfästen och universella hållare som kan justeras för att passa olika telefonstorlekar. Vissa är vattentäta, medan andra har inbyggda laddningsmöjligheter.
Är mobilhållare för cykel säkra att använda?
Ja, mobilhållare för cykel är designade för att hålla din enhet säkert på plats även under ojämna cykelturer. Det är dock viktigt att välja en hållare av hög kvalitet och att den är korrekt monterad enligt tillverkarens instruktioner.
Hur monterar jag en mobilhållare på min cykel?
Montering av en mobilhållare varierar beroende på modell, men de flesta kan enkelt fästas på styret eller ramen utan behov av verktyg. Följ alltid den medföljande installationsguiden för bästa resultat.
Kan jag använda mobilhållaren på min cykel i regn?
Många mobilhållare är vattentåliga, men om du planerar att cykla i regn bör du överväga en vattentät modell för att skydda din telefon från väder och vind.
Passar alla mobiltelefoner i en universell mobilhållare för cykel?
Universella mobilhållare är designade för att passa de flesta telefonmodeller och storlekar. Kontrollera produktbeskrivningen för att se vilka mått som stöds innan du gör ditt köp.
Kan jag fortfarande använda min telefons pekskärm när den sitter i mobilhållaren?
Ja, de flesta mobilhållare för cykel är utformade med genomskinliga frontpaneler som tillåter användning av pekskärmen medan telefonen är säkert monterad.
Påverkar en mobilhållare min cykels balans eller aerodynamik?
En korrekt monterad mobilhållare bör inte påverka din cykels balans eller aerodynamik nämnvärt. Det är dock viktigt att placera hållaren så att den inte hindrar din sikt eller rörelsefrihet.
Finns det mobilhållare för cykel med laddningsfunktion?
Ja, det finns mobilhållare med inbyggda laddningsfunktioner som använder dynamo eller solenergi för att ladda din telefon medan du cyklar.
Hur underhåller jag min mobilhållare för att förlänga dess livslängd?
För att underhålla din mobilhållare, rengör den regelbundet med en fuktig trasa för att ta bort smuts och grus. Kontrollera också att alla fästen och skruvar är åtdragna och att hållaren inte har några sprickor eller skador.
Vad ska jag göra om min mobilhållare för cykel går sönder?
Om din mobilhållare går sönder, kontakta återförsäljaren eller tillverkaren för att se om den omfattas av garantin eller om det finns möjlighet till reparation eller utbyte.