0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Handskydd

Sida 1 av 1

Vanliga frågor om Handskydd

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av handske är bäst för cykling?
För cykling är det bäst att välja handskar som erbjuder en bra kombination av grepp, komfort och skydd. Fingerlösa handskar är populära under varmare månader för bättre ventilation, medan fullfingrade handskar ger extra skydd och värme under kallare förhållanden.
Hur vet jag vilken storlek på cykelhandskar jag ska välja?
För att hitta rätt storlek på cykelhandskar, mät omkretsen av din hand runt knogarna (utan tummen) och jämför med storleksguiden som finns tillgänglig. Se till att handskarna sitter åt men inte begränsar rörligheten.
Är det nödvändigt att använda handske när jag cyklar?
Även om det inte är lag på att använda handskar när du cyklar, kan de erbjuda viktigt skydd vid fall, minska vibrationer och förbättra greppet, vilket gör dem till en värdefull investering för både komfort och säkerhet.
Vad är skillnaden mellan cykelhandskar för landsväg och mountainbike?
Cykelhandskar för landsvägscykling tenderar att vara lättare och mer aerodynamiska, medan mountainbikehandskar ofta har extra skydd och slitstarka material för att hantera tuffare terräng och skydda mot grenar och skräp.
Kan jag tvätta mina cykelhandskar i maskin?
De flesta cykelhandskar kan maskintvättas på ett skonsamt program med kallt vatten. Det är dock viktigt att kontrollera tvättråden på handskarna för att säkerställa att de inte skadas under tvätt.
Hur kan jag förhindra att mina händer domnar när jag cyklar?
För att förhindra domningar, se till att dina handskar har tillräcklig stoppning, justera din grepposition regelbundet, och kontrollera att din cykel är rätt inställd för din kropp.
Finns det vattentäta cykelhandskar för regniga dagar?
Ja, det finns speciella vattentäta cykelhandskar som är designade för att hålla dina händer torra och varma även under regniga cykelturer.
Vilka funktioner bör jag leta efter i cykelhandskar för vinterbruk?
För vintercykling bör du leta efter handskar med god isolering, vattentäthet och vindtäthet. Reflekterande detaljer för ökad synlighet och längre muddar som kan täcka jackärmslutet är också fördelaktiga.