0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Nackskydd och Crosskläder Från LEATT

LEATT förstår varför du gör vad du gör och LEATT vet att jaga efter spänning har sitt pris.
Så LEATT finns här för dig med ett ständigt utvecklande och förnyande sortiment av crosshjälmar, nackskydd, crosskläder, vätskesystem - ja, allt som krävs för att hålla den engagerade spänningssökaren skyddad och säker.

LEATT ger dig förtroendet och utrustningen för att du ska kunna driva dig själv att köra snabbare, hårdare och längre än du trodde var möjligt.

Crosskläder från LEATT har många spännande egenskaper och är givetvis anpassade för att fungera perfekt tillsammans med nackskydd.
X-Flow Mesh: Låg vikt, max luftgenomsläpp, vätskeavvisande och snabbtorkande
ANTIODOR: Tyget innehåller ett antimikrobiellt medel som hämmar förmågan hos mikroorganismer att växa på yta, vilket reducerar lukt.
WINDBLOCK: Windblocktyget använder en vindtätt skikt med maximal andningsförmåga och komfort. Tyget skyddar din kropp från de kalla vindarna samtidigt som det fortfarande tillåter fukt att avdunsta samt förhindrar dig från överhettning och svettuppbyggnad.
MOISTUREWICKING: MoistureCool wickingtyg är ett hi-tech tyg som ger kontroll över fukten. MoistureCool flyttar svettning från din kropp till tyget yttre yta där den kan förångas.
ABRASION RESISTANT: Brush Guard är en ultra-tunn fyravägs flexfilm som permanent förbinder till en materiell bas. Den är fjäderlätt och ökar egenskaper vid repor och nötningsbeständighet av basmaterial. Alla Brush Guard är kortlagda till kritiska områden av förstärkning.

Sida 1 av 3

1 2 3