0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Bultar och Skruvar för ATV

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN ATV / UTV
Sida 1 av 1

Essentiella Bultar och Skruvar för Din ATV

Att äga en ATV innebär en spännande och äventyrlig upplevelse, men det kräver också regelbundet underhåll och ibland reparationer. En av de mest grundläggande, men ack så viktiga, komponenterna i din ATV är bultar och skruvar. Dessa små, men kritiska delar håller ihop din ATV och säkerställer att allt fungerar som det ska. I denna kategori hittar du ett brett sortiment av bultar, skruvar och relaterade tillbehör som är anpassade för olika ATV-modeller och användningsområden.

Varför Kvalitetsbultar och Skruvar Är Viktiga

Att välja rätt bultar och skruvar för din ATV är avgörande för fordonets prestanda och säkerhet. Användning av undermåliga eller felaktiga fästdelar kan leda till skador på fordonet och i värsta fall orsaka olyckor. Därför är det viktigt att investera i högkvalitativa delar som tål de påfrestningar som en ATV utsätts för, oavsett om det är på tävlingsbanan eller i tuff terräng.

Populära Produkter i Kategorin

  • Slangklämmor Moose Racing: Dessa är idealiska för att säkra bränsle- och vakuumslangar på din ATV. Tillverkade för att tåla hård användning och väderpåverkan, vilket säkerställer att slangarna hålls på plats under alla förhållanden.
  • Pop nit kit Moose Racing: Ett måste för den som behöver en pålitlig metod för att fästa komponenter på sin ATV. Popnitar är enkla att installera och ger en stark och hållbar fästpunkt.
  • Bultkit Handskydd MOOSE RACING: Speciellt framtaget för att montera handskydd på din ATV. Bultkitet innehåller allt du behöver för en säker installation och är anpassat för MOOSE RACING Contour handskydd.
  • Expansionsbult Svart MOOSE RACING: Perfekt för att fästa nerf bars och andra tillbehör på din ATV. Expansionsbultarna expanderar för att skapa en säker fästpunkt och är enkla att installera.

Hur Man Väljer Rätt Bultar och Skruvar

När du ska välja bultar och skruvar till din ATV är det viktigt att tänka på följande faktorer:

  • Material: Satsa på rostfritt stål eller andra korrosionsbeständiga material för längre hållbarhet.
  • Storlek och typ: Se till att välja rätt storlek och typ av bult eller skruv för den specifika applikationen på din ATV.
  • Belastning: Överväg den typ av belastning som fästdelen kommer att utsättas för och välj en produkt som är dimensionerad för detta.
  • Varumärke: Välj produkter från välkända och pålitliga varumärken som MOOSE RACING för att säkerställa kvalitet och prestanda.

Installation och Underhåll

Att installera nya bultar och skruvar på din ATV är oftast en enkel process, men det kräver noggrannhet och rätt verktyg. Se till att alltid följa tillverkarens instruktioner och dra åt fästdelarna med rätt moment för att undvika skador. Regelbundet underhåll, såsom kontroll och åtdragning av bultar och skruvar, är också viktigt för att förebygga problem och förlänga livslängden på din ATV.

Sammanfattning

Att hålla din ATV i toppskick kräver rätt bultar och skruvar. I denna kategori hittar du allt du behöver för att säkra och förbättra din ATV, oavsett om du är en erfaren förare eller en entusiastisk nybörjare. Med produkter från MOOSE RACING och andra pålitliga varumärken kan du lita på att din ATV är redo för alla äventyr som väntar.

Vanliga frågor om Bult och skruvar

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av bultar och skruvar behöver jag för min ATV?
Det beror på vilken modell av ATV du har. Generellt sett behöver du bultar och skruvar för att fästa plastdetaljer, säkra hjul och däck, samt för motor- och chassifästen. Kontrollera din ATV:s manual för specifika storlekar och typer.
Hur vet jag vilken storlek på bultar och skruvar som passar till min ATV?
Storleken på bultar och skruvar anges ofta i manualen till din ATV. Du kan också mäta dimensionerna på befintliga bultar eller de hål de ska passa i. Det är viktigt att välja rätt storlek för att säkerställa en stabil och säker montering.
Är det viktigt att använda låsmuttrar på min ATV?
Ja, låsmuttrar är viktiga för att förhindra att bultar och skruvar lossnar på grund av vibrationer när du kör din ATV. De bidrar till ökad säkerhet och hållbarhet för din farkost.
Kan jag använda rostfria bultar och skruvar på min ATV?
Rostfria bultar och skruvar är ett utmärkt val för ATVer eftersom de är motståndskraftiga mot korrosion, vilket är vanligt i de ofta tuffa miljöer där ATVer används. Se dock till att de uppfyller styrkekraven för de delar de ska användas till.
Hur ofta bör jag kontrollera och dra åt bultar och skruvar på min ATV?
Det är rekommenderat att regelbundet kontrollera och dra åt bultar och skruvar, särskilt efter intensiv användning eller körning i krävande terräng. En bra tumregel är att göra en genomgång efter varje användning eller enligt underhållsschemat för din ATV.
Vad gör jag om en bult eller skruv på min ATV har rostat fast?
Om en bult eller skruv har rostat fast kan du använda en rostlösare för att underlätta borttagningen. Låt medlet verka en stund innan du försöker lossa bulten eller skruven. Om det inte hjälper kan du behöva värma upp området försiktigt eller kontakta en professionell för hjälp.
Finns det några speciella bultar och skruvar för ATV som används i extrema väderförhållanden?
Ja, det finns bultar och skruvar som är designade för att tåla extrema väderförhållanden, inklusive höga och låga temperaturer samt fuktiga miljöer. Dessa är ofta behandlade med ytbeläggningar som skyddar mot korrosion och rost.
Kan jag återanvända bultar och skruvar när jag reparerar eller underhåller min ATV?
Det är möjligt att återanvända bultar och skruvar om de inte är skadade eller utslitna. Inspektera dem noggrant för tecken på slitage, korrosion eller skador på gängorna. Om de är i dåligt skick bör de bytas ut för att säkerställa din ATVs säkerhet och funktion.