0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Vagnar

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN ATV / UTV
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Vanliga frågor om Vagnar

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av vagnar kan jag använda med min ATV?
Det finns flera typer av vagnar som är kompatibla med ATVer, inklusive tippvagnar, skogsvagnar, och flakvagnar. Valet beror på dina specifika behov, som transport av material, verktyg eller utrustning.
Är det möjligt att anpassa en vagn till min ATV?
Ja, många vagnar erbjuder anpassningsmöjligheter såsom justerbara sidor, tippfunktioner och olika typer av hjul för att passa olika terränger och användningsområden.
Hur vet jag vilken vagn som är bäst för jordbruk och trädgårdsarbete?
För jordbruk och trädgårdsarbete är det bäst att välja en vagn med robust konstruktion, god lastkapacitet och tippfunktion för enkel avlastning av material som jord, gödsel och växtavfall.
Kan jag använda en ATV-vagn för att transportera ved?
Absolut, det finns speciella skogsvagnar designade för att transportera ved och andra skogsprodukter. Dessa vagnar har ofta förstärkta ramkonstruktioner och större hjul för att hantera ojämn terräng.
Vad bör jag tänka på när det gäller vagnens lastkapacitet?
Det är viktigt att välja en vagn med en lastkapacitet som matchar din ATVs dragkapacitet samt dina transportbehov. Överbelastning kan skada både din ATV och vagnen, samt öka risken för olyckor.
Är det säkert att köra med en fullastad ATV-vagn i svår terräng?
Säkerheten är alltid viktig, och det är avgörande att köra försiktigt, särskilt i svår terräng. Se till att vagnen är korrekt kopplad till din ATV och att lasten är väl säkrad. Använd också vagnar med terränggående hjul för bästa stabilitet.
Finns det vagnar med bromssystem för ATVer?
Ja, vissa ATV-vagnar kommer med inbyggda bromssystem, vilket är särskilt användbart när du transporterar tunga laster nedför backar eller i terräng där extra kontroll är nödvändig.
Hur underhåller jag min ATV-vagn för att förlänga dess livslängd?
Regelbunden underhåll av din ATV-vagn inkluderar att kontrollera och smörja rörliga delar, se över däckens skick och lufttryck, samt att skydda vagnen från väder och vind när den inte används.
Kan jag få reservdelar till min ATV-vagn?
Ja, de flesta ATV-vagnar har tillgängliga reservdelar som hjul, axlar, kopplingsdelar och flak. Det är viktigt att använda reservdelar som är kompatibla med din vagns modell för att säkerställa korrekt funktion och säkerhet.
Behöver jag ett speciellt körkort för att köra en ATV med vagn?
I Sverige krävs inget speciellt körkort för att köra en ATV med vagn på privat mark. Dock bör du alltid följa tillverkarens rekommendationer och lokala lagar och förordningar när du kör på allmänna vägar.