0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

ATV & UTV-Kapell

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN ATV / UTV
Sida 1 av 1

Vanliga frågor om ATV & UTV-Kapell

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av ATV- och UTV-kapell finns tillgängliga?
Det finns olika typer av kapell för ATV och UTV, inklusive vattentäta kapell, UV-skyddande kapell, och kapell designade för specifika modeller för att säkerställa en perfekt passform. Välj ett kapell baserat på dina behov och förvaringsförhållanden.
Hur väljer jag rätt storlek på kapell till min ATV?
För att välja rätt storlek på kapellet bör du mäta din ATV:s längd, bredd och höjd. Jämför dessa mått med storleksspecifikationerna för kapellet för att säkerställa att det kommer att passa ordentligt.
Är ATV- och UTV-kapell lätta att installera?
Ja, de flesta ATV- och UTV-kapell är designade för att vara enkla att installera. De kommer ofta med elastiska kanter eller remmar med spännen för att enkelt kunna fästas över fordonet.
Kan jag använda mitt ATV-kapell under transport?
Det är viktigt att välja ett kapell som är designat för användning under transport om du planerar att täcka din ATV på en trailer. Dessa kapell har förstärkta remmar och säkerhetsfunktioner för att motstå vind och rörelse.
Hur underhåller jag mitt ATV- eller UTV-kapell för att förlänga dess livslängd?
För att underhålla ditt kapell, rengör det regelbundet med milt tvättmedel och vatten, låt det torka helt innan förvaring och förvara det på en torr plats för att förhindra mögel och försämring.
Kan ATV- och UTV-kapell motstå extrema väderförhållanden?
Många ATV- och UTV-kapell är tillverkade av slitstarka material som är vattentäta och UV-resistenta, vilket gör dem kapabla att stå emot extrema väderförhållanden som stark sol, regn och snö.
Finns det ATV-kapell som också skyddar mot stöld?
Vissa ATV-kapell kommer med säkerhetsfunktioner som låsbara remmar eller kablar, vilket kan avskräcka tjuvar och ge ett extra lager av skydd mot stöld.
Vad ska jag göra om mitt ATV-kapell skadas?
Om ditt ATV-kapell skadas kan du antingen reparera det med reparationskit som är speciellt utformade för kapellmaterial, eller överväga att köpa ett nytt kapell för att säkerställa maximalt skydd för din ATV.