0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Bränslesystem för ATV

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN ATV / UTV
Sida 1 av 1

Optimera din ATV med rätt bränslesystemdelar

Att underhålla och uppgradera bränslesystemet på din ATV är avgörande för fordonets prestanda och livslängd. I denna kategori hittar du allt du behöver för att se till att ditt bränslesystem fungerar felfritt, från bränsleslangar till förgasare reparationskit.

Bränsleslangar och klämmor

En grundläggande men viktig komponent i bränslesystemet är bränsleslangen. Det är viktigt att välja en slang som är motståndskraftig mot bränsle och de kemikalier som finns i bränslet. FUEL STAR erbjuder Bränsleslang Kit Slang & Klämma som är en populär produkt bland ATV-ägare. Dessa kit inkluderar högkvalitativa slangar och klämmor som är anpassade för att tåla de påfrestningar som en ATV utsätts för.

  • Se till att slangens dimensioner passar din ATV:s specifikationer.
  • Kontrollera regelbundet bränsleslangar för sprickor eller slitage.
  • Byt ut bränsleslangar enligt tillverkarens rekommendationer eller vid behov.

Förgasare och reparationskit

Förgasaren är hjärtat i din ATV:s bränslesystem. En väljusterad förgasare säkerställer att rätt mängd bränsle och luft blandas för optimal förbränning. MOOSE RACING erbjuder Förgasare Rep. Kit som innehåller alla nödvändiga komponenter för att underhålla eller reparera din förgasare. Dessa kit kan vara en kostnadseffektiv lösning jämfört med att köpa nya delar separat.

  • Regelbunden rengöring och justering av förgasaren kan förbättra prestanda.
  • Reparationskit är idealiska för att åtgärda vanliga problem som läckande nålventiler eller slitna tätningar.
  • Att ha ett förgasare reparationskit till hands är praktiskt för snabba reparationer.

Att välja rätt delar till ditt ATV:s bränslesystem är viktigt för att säkerställa att fordonet fungerar som det ska. Oavsett om du behöver byta ut en sliten bränsleslang eller reparera en förgasare, är det viktigt att välja produkter av hög kvalitet som är designade för att hålla. Med rätt underhåll och delar kommer din ATV att vara redo för alla äventyr.

Utforska vårt sortiment av bränslesystemdelar och hitta det du behöver för att hålla din ATV i toppskick. Oavsett om du är en erfaren mekaniker eller en entusiastisk amatör, har vi delarna som hjälper dig att få ut det mesta av din ATV.

Vanliga frågor om Bränslesystem

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka tecken på att bränslesystemet på min ATV behöver underhåll?
Tecken på att bränslesystemet på din ATV kan behöva underhåll inkluderar svårigheter att starta, ojämn motorgång, minskad bränsleeffektivitet och en märkbar lukt av bränsle.
Hur ofta bör jag byta bränslefilter på min ATV?
Bränslefilter på en ATV bör bytas regelbundet, vanligtvis varje 200-300 mil eller enligt tillverkarens rekommendationer, för att säkerställa optimal motorprestanda och bränsleeffektivitet.
Kan jag själv rengöra förgasaren på min ATV?
Ja, du kan rengöra förgasaren på din ATV själv om du har rätt verktyg och följer en steg-för-steg-guide. Det är dock viktigt att vara noggrann och försiktig för att undvika skador på förgasaren och dess komponenter.
Vad är de vanligaste problemen med bränslesystemet på en ATV?
Vanliga problem med bränslesystemet på en ATV inkluderar igensatta bränslefilter, förorenad bränsle, igensatta eller feljusterade förgasare och problem med bränslepumpen.
Hur vet jag om bränslepumpen på min ATV fungerar korrekt?
En fungerande bränslepump bör leverera ett konstant bränsleflöde till motorn. Om din ATV har svårt att starta, tappar kraft eller stannar oväntat, kan det vara tecken på att bränslepumpen inte fungerar som den ska.
Är det möjligt att uppgradera bränslesystemet på min ATV för bättre prestanda?
Ja, det finns uppgraderingar tillgängliga för bränslesystemet på en ATV som kan förbättra prestanda, såsom högflödes bränslefilter, prestanda förgasare och bränslepumpar. Se till att välja komponenter som är kompatibla med din ATV-modell.
Vad bör jag tänka på när jag köper nya delar till bränslesystemet på min ATV?
När du köper nya delar till bränslesystemet på din ATV, se till att delarna är av hög kvalitet och specifikt utformade för din ATV-modell. Det är också viktigt att överväga tillverkarens rykte och garantier.
Kan jag använda etanolbaserat bränsle i min ATV?
Det beror på din ATV:s specifikationer. Vissa ATV-motorer är utformade för att hantera etanolbaserade bränslen, medan andra kan skadas av dem. Kontrollera alltid tillverkarens rekommendationer innan du använder etanolbaserat bränsle.