0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Blinkers till Moped

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MOPED
Sida 1 av 1

Vanliga frågor om Blinkers

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av blinkers finns tillgängliga för mopeder?
Det finns olika typer av blinkers för mopeder, inklusive LED-blinkers, halogenblinkers och universella blinkers som passar flera olika märken och modeller.
Är det svårt att byta blinkers på en moped?
Att byta blinkers på en moped är generellt en enkel process som de flesta kan göra själva. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner och se till att den nya blinkersen är kompatibel med din moped.
Hur vet jag om blinkersen på min moped behöver bytas ut?
Om blinkersen inte lyser, blinkar oregelbundet eller har fysiska skador som sprickor eller brutna delar, är det dags att byta ut den.
Kan jag uppgradera mina mopedblinkers till LED?
Ja, du kan uppgradera till LED-blinkers för en längre livslängd och bättre synlighet. Kom ihåg att kontrollera att LED-blinkersen är kompatibel med din mopeds elektriska system.
Behöver jag använda en resistor när jag installerar LED-blinkers på min moped?
I vissa fall kan det behövas en resistor för att korrigera blinkfrekvensen när du installerar LED-blinkers, eftersom de drar mindre ström än traditionella glödlampor.
Är det lagligt att byta färg på blinkers på en moped?
I Sverige måste framåtriktade blinkers ha orange ljus och det är inte lagligt att ändra färgen på dessa. Kontrollera alltid lokala trafikregler innan du gör ändringar på din moped.
Hur viktigt är det att ha fungerande blinkers på en moped?
Det är mycket viktigt att ha fungerande blinkers för din säkerhet och för att följa trafikreglerna. Blinkers används för att signalera svängar och filbyten till andra trafikanter.
Finns det universella blinkers som passar alla mopeder?
Det finns universella blinkers som är designade för att passa många olika mopedmodeller, men det är viktigt att kontrollera monteringsanvisningarna och specifikationerna för att säkerställa kompatibilitet.
Hur påverkar blinkersens design synligheten och säkerheten?
Designen på blinkers kan påverka hur väl de syns för andra trafikanter. Större och ljusstarkare blinkers tenderar att vara mer synliga, vilket kan öka säkerheten.
Kan jag returnera blinkers om de inte passar min moped?
De flesta återförsäljare erbjuder returer inom en viss tidsram, förutsatt att produkten är oanvänd och i originalförpackningen. Kontrollera returpolicyn innan köp.