0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Arbetsoverall för jobb & fritid

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Vanliga frågor om Overaller

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av overaller finns tillgängliga för arbetskläder?
Det finns flera typer av overaller som är anpassade för olika arbetsförhållanden, inklusive engångsoveraller, målaroveraller, kemskyddsoveraller och vinteroveraller. Varje typ erbjuder olika nivåer av skydd och komfort beroende på arbetsmiljön.
Hur väljer jag rätt storlek på en arbetsoverall?
För att välja rätt storlek på en arbetsoverall bör du mäta din kropp och jämföra måtten med storleksguiden som tillhandahålls. Tänk på att overallen bör ha en bekväm passform som tillåter rörelsefrihet och att du kanske behöver ha ytterligare kläder under.
Är arbetsoveraller tvättbara och hur underhåller jag dem?
De flesta arbetsoveraller är tvättbara, men det är viktigt att följa tillverkarens tvättråd för att inte skada materialet. Kontrollera tvättinstruktionerna på etiketten och tvätta overallen enligt rekommenderade temperaturer och tvättprogram.
Kan jag få arbetsoveraller med företagslogotyp?
Ja, det är ofta möjligt att få arbetsoveraller med företagslogotyp. Detta kan göras genom tryck eller brodyr för att stärka företagsidentiteten och öka synligheten för ditt varumärke på arbetsplatsen.
Vilka säkerhetsstandarder bör jag titta efter när jag köper en arbetsoverall?
När du köper en arbetsoverall bör du leta efter säkerhetsstandarder som EN ISO 20471 för hög synlighet, EN 1149 för antistatiska egenskaper, eller EN 13034 för kemskydd, beroende på vilken typ av skydd du behöver i ditt arbete.
Hur viktigt är det med reflexer på en arbetsoverall?
Reflexer på en arbetsoverall är mycket viktiga för synlighet och säkerhet, särskilt om du arbetar i dåligt upplysta områden eller under mörka förhållanden. De hjälper till att säkerställa att du är synlig för kollegor och andra närvarande, vilket minskar risken för olyckor.
Finns det arbetsoveraller som är lämpliga för användning i extrema temperaturer?
Ja, det finns arbetsoveraller designade för extrema temperaturer, inklusive isolerade vinteroveraller för kallt väder och lättviktsmaterial för varma miljöer. Dessa specialoveraller hjälper till att hålla kroppstemperaturen reglerad och öka komforten under arbetsdagen.
Är det möjligt att beställa arbetsoveraller i stora kvantiteter?
Ja, det är vanligtvis möjligt att beställa arbetsoveraller i stora kvantiteter. Detta kan vara fördelaktigt för företag som behöver uniformera en stor personalstyrka och kan ofta innebära mängdrabatter.