0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Korttids- och kemskydd

Sida 1 av 1

Vanliga frågor om Korttid och Kemskydd

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av korttidsoveraller erbjuder ni för kemskydd?
Vi erbjuder ett brett sortiment av korttidsoveraller som är designade för att skydda mot olika typer av kemikalier. Våra produkter inkluderar överaller som är resistenta mot sprut från kemikalier, dammpartiklar och även överaller som erbjuder fullständigt skydd mot farliga ämnen.
Hur vet jag vilken skyddsnivå jag behöver för min arbetsmiljö?
Skyddsnivån beror på de specifika riskerna i din arbetsmiljö. Det är viktigt att utvärdera vilka kemikalier och partiklar du kan utsättas för och välja en skyddsdräkt som uppfyller de relevanta säkerhetsstandarderna och skyddsklasserna för just dina behov.
Är era kemskyddsprodukter certifierade enligt EU-standarder?
Ja, alla våra kemskyddsprodukter är certifierade enligt gällande EU-standarder, vilket säkerställer att de uppfyller strikta säkerhetskrav och erbjuder tillförlitligt skydd.
Kan jag återanvända en korttidsoverall för kemskydd?
Korttidsoveraller för kemskydd är oftast avsedda för engångsbruk och bör inte återanvändas, särskilt om de har utsatts för kemikalier eller kontaminering. Det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och säkerhetsföreskrifter för att säkerställa maximalt skydd.
Hur väljer jag rätt storlek på min kemskyddsdräkt?
För att välja rätt storlek på din kemskyddsdräkt bör du mäta din kropp och jämföra måtten med storleksguiden som tillhandahålls av tillverkaren. Det är viktigt att dräkten sitter bekvämt utan att vara för tight eller för lös, för att inte begränsa rörligheten eller kompromissa med skyddet.
Vilka tillbehör bör jag överväga att köpa tillsammans med min kemskyddsdräkt?
För att maximera skyddet kan du överväga att köpa tillbehör som kemskyddshandskar, skyddsglasögon, ansiktsskydd och andningsskydd. Dessa tillbehör kompletterar din kemskyddsdräkt och ger ett mer omfattande skydd mot kemikalier och andra farliga ämnen.
Hur tar jag av mig en kemskyddsdräkt på ett säkert sätt?
För att ta av dig en kemskyddsdräkt på ett säkert sätt bör du följa en specifik procedur för att undvika kontaminering. Detta inkluderar att ta av tillbehör först och sedan dräkten, att undvika kontakt med utsidan av dräkten och att tvätta händerna noggrant efteråt. Det är också viktigt att följa eventuella specifika instruktioner för bortskaffande av dräkten.
Vad är skillnaden mellan en typ 5 och typ 6 kemskyddsdräkt?
En typ 5 kemskyddsdräkt är designad för att skydda mot luftburna fasta partiklar, medan en typ 6 kemskyddsdräkt erbjuder begränsat skydd mot lättare kemikaliesprut. Valet mellan dessa typer beror på den specifika risknivån och typen av exponering i arbetsmiljön.
Kan jag få hjälp med att välja rätt kemskyddsprodukter för mitt företag?
Absolut, vi erbjuder professionell rådgivning för att hjälpa dig att välja rätt kemskyddsprodukter som uppfyller ditt företags specifika behov och säkerhetskrav. Tveka inte att kontakta oss för personlig assistans.