0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Avspärrning

Sida 1 av 1

Vanliga frågor om Avspärrning

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av avspärrningsprodukter finns tillgängliga för arbetsplatser?
Vi erbjuder ett brett sortiment av avspärrningsprodukter, inklusive avspärrningsband, koner, avspärrningsstolpar, kedjor och skyltar för att säkerställa en säker arbetsmiljö och vägleda personal och besökare korrekt.
Hur väljer jag rätt avspärrningsutrustning för mitt företag?
Valet av avspärrningsutrustning beror på flera faktorer såsom arbetsplatsens storlek, typ av verksamhet, och vilken typ av risker som finns. Det är viktigt att bedöma behovet av synlighet, mobilitet och hållbarhet för att hitta den mest lämpliga lösningen.
Är avspärrningsband återanvändbara eller engångs?
Det finns både återanvändbara och engångs avspärrningsband. Återanvändbara band är oftast tillverkade av mer hållbart material och är lämpliga för återkommande användning, medan engångsband kan vara ett kostnadseffektivt alternativ för tillfälliga evenemang eller situationer.
Kan avspärrningsutrustning användas utomhus?
Ja, många av våra avspärrningsprodukter är designade för att tåla väder och vind och kan användas utomhus. Det är viktigt att välja material som är UV-resistenta och robusta nog för att hantera olika väderförhållanden.
Vad är fördelarna med att använda avspärrningsstolpar med kedjor jämfört med avspärrningsband?
Avspärrningsstolpar med kedjor erbjuder en mer permanent och professionell avspärrningslösning och är idealiska för att skapa tydliga gränser. De är också mer hållbara och kan enkelt flyttas och anpassas efter behov, medan avspärrningsband är mer lämpade för snabb och tillfällig avspärrning.
Hur säkerställer jag att min avspärrningsutrustning är synlig nog?
För att maximera synligheten bör du välja avspärrningsutrustning med högkontrastfärger som gul och svart eller röd och vit. Reflekterande material och tydliga varningsskyltar kan också öka synligheten, särskilt i områden med låg belysning eller under nattetid.
Är det lagkrav på avspärrningsutrustning vid vissa arbetsplatser?
Ja, beroende på arbetsplatsens natur och de risker som finns kan det finnas lagkrav på att använda avspärrningsutrustning för att skydda både personal och allmänheten. Det är viktigt att känna till och följa de lokala säkerhetsföreskrifterna och standarderna.
Kan jag beställa anpassade avspärrningsband med företagslogotyp?
Många leverantörer erbjuder möjligheten att beställa anpassade avspärrningsband med företagslogotyp eller specifika budskap för att stärka varumärkesidentiteten och förmedla specifika meddelanden på arbetsplatsen.