0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Tvätt och rengöring för MC/Cruiser

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN MC / Cruiser
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1

Vanliga frågor om Tvätt och rengöring

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka produkter är bäst för att tvätta min motorcykel?
För att effektivt tvätta din motorcykel rekommenderar vi speciellt framtagen motorcykelrengöring, mikrofiberdukar och en mjuk borste. Använd produkter som är skonsamma mot motorcykelns ytor för att undvika repor och skador.
Hur ofta bör jag rengöra min MC för att hålla den i toppskick?
Det är bra att rengöra din MC regelbundet, särskilt efter körning i smutsiga eller dammiga miljöer. En grundlig tvätt varannan vecka rekommenderas för att hålla din motorcykel ren och förlänga dess livslängd.
Kan jag använda högtryckstvätt när jag tvättar min motorcykel?
Ja, du kan använda en högtryckstvätt, men var försiktig med trycket och håll munstycket på säkert avstånd från motorcykeln för att undvika skador på känsliga delar som elektronik och lager.
Finns det några speciella rengöringsmedel för motorcykelns kedja?
Ja, det finns rengöringsmedel som är speciellt utformade för att rengöra och underhålla motorcykelkedjor. Dessa produkter hjälper till att avlägsna smuts och grus effektivt utan att skada kedjan.
Hur tar jag hand om min motorcykels lädersäten under rengöring?
För att rengöra och underhålla lädersäten på din motorcykel, använd en mild läderrengörare och en mjuk trasa. Efter rengöring bör du även behandla lädret med en läderbalsam för att hålla det mjukt och förebygga sprickor.
Är det säkert att använda vanliga hushållsrengöringsmedel på min MC?
Det är inte rekommenderat att använda vanliga hushållsrengöringsmedel då de kan innehålla kemikalier som är skadliga för motorcykelns ytor. Använd istället rengöringsmedel som är speciellt anpassade för motorcyklar.
Vilka steg bör jag följa för att tvätta min motorcykel på rätt sätt?
Börja med att skölja av motorcykeln för att avlägsna löst smuts. Applicera sedan motorcykelrengöring och använd en mjuk borste för att rengöra svåråtkomliga områden. Skölj av noggrant och torka sedan motorcykeln med en ren mikrofiberduk.
Kan jag använda polish efter att ha tvättat min motorcykel?
Ja, efter en grundlig tvätt kan du använda en speciell motorcykelpolish för att ge extra glans och skydd till din motorcykels ytor. Se till att ytan är helt torr innan du applicerar polishen.