0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Tillbehör cykelkläder

Sida 1 av 1

Vanliga frågor om Tillbehör

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka typer av cykeltillbehör är viktiga att ha för en säker cykeltur?
För en säker cykeltur är det viktigt att ha en hjälm, lås, belysning, reflexer och en första hjälpen-kit. Det är också bra att ha en pump och reservdelar som en extra slang ifall punktering skulle inträffa.
Hur väljer jag rätt storlek på cykelhandskar?
För att välja rätt storlek på cykelhandskar bör du mäta omkretsen av din hand runt knogarna, utan tummen, och jämföra med storleksguiden som finns tillgänglig. Se till att handskarna sitter bekvämt utan att vara för tajta eller för lösa.
Är det nödvändigt med speciella cykelglasögon?
Cykelglasögon skyddar dina ögon från UV-strålning, vind, damm och insekter. De kan förbättra din synlighet och komfort under cykling, särskilt under varierande ljusförhållanden och längre turer.
Vad är fördelarna med att använda en cykelhjälm?
En cykelhjälm är avgörande för att skydda ditt huvud vid fall och kollisioner. Den kan minska risken för allvarliga huvudskador och är en enkel säkerhetsåtgärd som alla cyklister bör använda.
Kan jag använda en ryggsäck speciellt designad för cykling?
Ja, en cykelryggsäck är designad för att sitta stabilt på ryggen under cykling och ofta har den speciella fack för verktyg, en vattenblåsa och andra cykelspecifika funktioner.
Hur underhåller jag mina cykeltillbehör för att de ska hålla längre?
Regelbunden rengöring och inspektion av dina cykeltillbehör är viktigt. Följ tillverkarens skötselråd, håll tillbehören torra och rena, och förvara dem på en torr plats när de inte används.
Vilka tillbehör rekommenderas för cykelpendling?
För cykelpendling rekommenderas en vattentät väska eller cykelkorg, bekväma och synliga kläder, en pålitlig låsanordning, och belysning för att synas väl i trafiken.
Finns det vattentäta tillbehör för cykling i regn?
Ja, det finns vattentäta jackor, byxor, skoöverdrag och väskor som är speciellt utformade för att hålla dig torr under cykling i regniga förhållanden.