UFO Plast till Cross & Enduro

Resan började i Toscana, där jag föddes och där, tillsammans med min bror, försökte jag skapa fantastiska idéer i en liten verkstad. Timmar och timmar, till och med hela nätterna spenderade gjutning, tryckning, polering och svärning, som alla jordnära toskaner som aldrig ger upp, precis som de som känner mig, är alltför medvetna om. Maximal hängivenhet att föreslå saker som inte är kända för marknaden, men som på kort tid blev nödvändiga och stolthet hos terrängsporters.

Allt detta hände för länge sedan och uppnådda resultat har varit en källa till enorm tillfredsställelse. Jag känner emellertid inte som tack vare ny teknik. Också tack särskilt till ett passionerat lag som jag har sett växa och förbli förenat, står brilliantly inför de utmaningar som marknaden ställer på sektorens ledare. Denna extraordinära bestämning som jag har försökt att tillämpa på varje projekt och uppmuntra i var och en av mina medarbetare har också blivit uppmuntrade av de unika känslorna av världsnivåer, av de historiska namnen på piloter som är involverade i Ufo Plast och som ska förbli huvudpersoner av Motocross och Enduro för evigt.

Idag är den största tillfredsställelsen att vi fortsätter att leverera produkter av hög kvalitet till unga piloter som måste växa, precis som de mest krävande yrkesverksamma. Ett särskilt tack går till alla som har valt och kontinuerligt engagemang för produktionen av produkter för dina strävanden är ett uttryck för vår tacksamhet för ditt godkännande.

Sida 1 av 16


1 2 3 ... 14 15 16