0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

SCAR - Delar & reservdelar Motocross, Motorcykel, Fyrhjuling & Snöskoter

Scar Dirt Bike Parts & Accessories
Förare med crosshojar samlar in massor av oönskade "Scar" över tiden, men Scar motocrossdelar är de som du gärna kommer att ha. Scar Racing har specialiserat sig på reservdelar till crossar sedan 2003, med ett oändligt fokus på funktion och stil. Alla Scar Crossdelar och tillbehör är gjorda av rymd aluminium som är lättare, starkare och mer hållbar OEM, och deras ljusa färger ger anpassad stil till din åktur. Vi har ett stort urval av Scar Racing delar som används av mästare motocross, Supercross och freestyle motocross förare runt om i världen har.

Det franska företaget har etablerat sig som branschledande inom flera områden. Scar fotpinnar var de första med integrerade komponenttänder, vilket kraftigt ökar komfort, styrka och grepp för föraren. Deras racing MX-pinnar är också bredare än standard, vilket ger bättre stötdämpning och kontroll. Scars styrkronor är de bästa i Europa, vilket ger bättre stabilitiet i framfjädringen. Du kan också ändra offset baserat på om du vill ha mer stabilitet på raksträckor eller i kurvor.

Ett antal andra Scar-tillbehör finns tillgängliga för att göra din Cross bäst på banan. Sök i vårt lager av ärrbromsspjälkar, motocross gasrullar, hjuldistanser, styrklämmor, ventilationslock och mycket mer som alla är utformade för att förbättra kontrollen och komforten för förare på alla färdighetsnivåer. År med forskning och tester med världens största fabrikstävlingsteam går in i varje produkt, och den CNC-bearbetade tillverkningsprocessen gör att de kan lägga till coola mönster och pizzazz så att alla vet att du rider med Scar.