0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

PIVOT WORKS

Pivot Works  lager och tätningar
Som en livslång crossåkare har Pivot Works grundare Curt Leaverton byggt sitt rykte på förmågan att identifiera områden med behov av förare och sedan utveckla och leverera kvalitetslösningar. Pivot Works, som skapades 1999 under C & L Companies-bannern, var den första tillverkaren som erbjöd kompletta lagersatser för upphängning och underhåll av chassi på crosshojar och terränghjulingar. Genom att gruppera all hårdvara för en komplett komponent ombyggnad i en ruta får ryttarna en branschledande lösning som är snabb, enkel och prisvärd. Professionella åkare, mekanikare och entusiaster världen över litar på Pivot Works-lager och tätningar, och Dennis Kirk har ett stort urval av lagersatser redo att levereras i det ögonblick du beställer.

Med ett Pivot Works-lager för dina framhjul, bakhjul eller nav får du delar som överträffar OEM-specifikationerna medan dom kostar mindre. Lägga till Pivot Works-lager återställer inte bara styr- och bromskontroll på grund av slitna eller rostade lager, utan förbättrar det genom att minimera slitage och friktion. Varje kullager är dubbelt förseglat för att hålla vatten, smuts och olja ute medan de är monterade som fabriksutbyte. Alla satser inkluderar alla tätningar, distanselement, stift och annan hårdvara som behövs för installationen, och ATV-lageruppsättningar inkluderar tillräckligt med hårdvara för båda fram- eller båda bakhjulen.

Förutom deras cross och ATV-satser har Pivot Works ett antal lager- och tätningssatser för sportcyklar och glidare, så att åkare i alla kategorier kan njuta av kvalitetshantering och kontroll.