0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Pipelife

"Pipelife Sverige bearbetar årligen mer än 35 000 ton plastråvara. Detta sker vid våra två produktionsenheter Ölsremma och Ljung i Västergötland. Huvudsaklig tillverkningsteknik är extrudering samt formsprutning.

Båda våra produktionsenheter är kvalitets- och miljöcertifierade enligt ISO 9001 respektive 14001.

Företagets syfte är att öka vår livskvalitet genom att utveckla och tillhandahålla rörsystem för transport och skydd av vatten, vätskor och energi.

Detta sker i ett naturligt och intensivt samarbete med de slutanvändare som nyttjar produkterna dagligen så som rör/elinstallatörer, entreprenörer, energiverk, kommuner m fl. Distribution och tillgänglighet erhålls i samarbete med rörgrossister i hela landet. För att uppdatera och hålla marknaden informerad om våra produkter och tjänster krävs en professionell och resultatorienterad marknadsavdelning. På hemsidan gör vi ett försök att ge en samlad bild av vårt företag. Den skall således vara en hjälp för Dig att få en överblick över vårt sortiment, vid behov kunna hitta detaljer, som t ex byggmått. Du hittar också våra godkännanden, personal med uppdaterade telefonnummer, mail samt faxnummer. Du är alltid välkommen med synpunkter och kommentarer. Vår målsättning är att upplevas som engagerad och flexibel som Sveriges ledande samarbetspartner för plaströr. Det är min förhoppning att vi tillsammans med kraft och kreativitet skall möta de gemensamma utmaningar som finns framöver."


Sida 1 av 3

1 2 3