0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

KIMPEX

Under nästan ett halvt sekel har Kimpex passat sommar- och vinterförare med de delar och tillbehör de behöver. Efter att ha börjat 1967 som en snöskoter-återförsäljare uppkallad efter grundaren Gilles Soucy, föddes Kimpex-namnet 1978 då Soucy skaffade sig utrustning för att producera sina egna snöskoterdelar. Deras tillverkningsportfölj har sedan utvidgats till att omfatta ATV, motorcykel och marina produkter. Oavsett om du vill skjuta dig själv över ett trippell hopp eller rensa din uppfart efter en snöstorm, har Motoaction en mängd olika Kimpex snöskottsdelar och ATV-delar för din åktur.

Från sitt ursprung som säljer snöskoterdelar sätter Kimpex nu standarden för att tillverka dem och fortsätter att införa ny teknik och bygga nya lager för att bättre betjäna konsumenterna. Kimpex snöskoter band ger dig den ultimata körupplevelsen med ögonblickande acceleration och toppfart. Genom att använda datorprogramvara för att placera profilerna ger Kimpex dig ett välbalanserat band med minimala vibrationer. Snöskoter vindrutor i olika nyanser håller snösprej och skräp ur ansiktet.

Många av samma Kimpex-delar för snöskotrar kan också användas på terränghjulingar, och vi erbjuder även andra produkter för fyrhjuliga förare.