0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

JOWEMA

"Jowema AB i Anderstorp grundades 1924 men har erfarenhet av trådhantering i 5 generationer. Sedan 1990 ingår vi i EBIM-koncernen som ett systerföretag till Joma AB och Bistål i Västervik AB. Verksamheten består idag i huvudsak av tillverkning och handel med tråd- och trådprodukter, stängsel- och nätprodukter samt vägg- och golvprodukter.

Försäljning sker via grossister över primärt hela norden, och där våra målgrupper i huvudsak återfinns inom sektorerna: bygg, industri, järnhandel och lantbruk.
Jowema har haft en positiv utveckling – från att ha omsatt cirka 12 miljoner när Ebimgruppen tog över företaget 1990 – omsätter företaget idag runt 75 miljoner på ca. 15 anställda. En utveckling som varit möjlig tack vare vår strategiska ambition att hela tiden bredda och förstärka vårt erbjudande i syfte att vara en helhetsleverantör inom våra valda produktområden. Tillverkning av våra produkter sker dels i fabriken i Anderstorp men vi säjer också tillverkade produkter från utvalda leverantörer inom främst Europa, viss del också från Kina. Vår målsättning är att ha starka och långsiktiga relationer med våra leverantörer och på så sätt säkerställa oss om rätt produkter, till rätt pris och i rätt tid. Vi kan därför försäkra att alla våra leverantörer har lämpliga materialcertifikat, för att till exempel garantera en viss produkts kvalitet."

CERTIFIERAD VILMA LEVERANTÖR
För att sälja produkter till Byggmaterialhandlarnas medlemmar krävs att leverantörer skickar in artikelinformation om sina produkter via Finfo. För att säkerställa att det sker i enlighet med Vilma standarden krävs att varje leverantör blir certifierad Vilmaleverantör. Sedan 10 mar 2020 är Jowema certifierad Vimla leverantör.

 

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1