0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Hultafors Återförsäljare

Verktyg att lita på
Hultafors erbjuder ett urval av tillförlitliga handverktyg för att mäta, märka, såga, hamra och nivellera samt spett och bräckjärn.

Att utveckla nya produkter är det som driver Hultafors. När de tror på en idé ger de den 100 %. Resultatet är en rad verktyg som levererar bästa möjliga funktion, tillförlitlighet och precision. Verktyg du kan lita på i alla lägen, varje dag.

Hultafors filosofi
När du väljer ett verktyg från Hultafors kan du vara säker på att du får ett verktyg som levererar bästa möjliga funktion, precision och kvalitet.

Hultafors har unika kunskaper om de professionella användarnas arbetsdag. Och även en unikt stor erfarenhet. Det hela började 1883 då Karl-Hilmer Johansson Kollén konstruerade den numera världskända tumstocken. Sedan dess har vi utvecklat och tillverkat verktyg för hantverkare.

De erbjuder ett brett urval av handverktyg för alla typer av professionellt hantverk. Deras produkter har utvecklats i samarbete med professionella användare med målsättningen att göra arbetsdagen så enkel och effektiv som möjligt. De låter till exempel professionella användare testa produkterna tills alla är nöjda med resultatet.

Hultafors produkter har utvecklats med ditt bästa i åtanke. De strävar efter att utveckla ergonomiskt utformade produkter tillverkade i hållbara material och med lång livslängd. Därigenom kan de maximera deras produkters livslängd och samtidigt minimera deras miljöpåverkan.