0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

HOT CAMS - Delar & reservdelar Motocross & Motorcykel

Heta kammar
Om du vill släppa ut eldkraft från din motorcykel, Cross eller ATV är Hot Cams rätt plats att börja. Sedan 2001 har Hot Cams producerat högpresterande eftermarknads-kamaxlar och andra motorkomponenter som en del av C & L Companies-familjen med powersport-varumärken. Grundare Curt Leaverton har varit en ivrig Crossåkare hela sitt liv, och varje del som hans företag säljer är utformad för att hjälpa andra åkare att uppleva spänningen, friheten och spänningen i en stor åktur. När du beställer deras kvalitetsdelar och tillbehör kommer du vara på väg att känna samma spänning.

Som den del de är mest kända för är Hot Cams-kamaxlar oöverträffad för prestanda och tillförlitlighet. Tack vare det ökade intaget och längre avgasvaraktigheten för en Hot Cams kamaxeluppsättning kommer din motor att andas bättre med stora vinster i acceleration och kraft. Flera kamsteg finns tillgängliga, med Stage 1-kamuppsättningar för bättre vridmoment i varvtalsintervallet under varvtalet, Stage 2-kamuppsättningar som ökar hästkraften i övre räckvidden, och Stage 3-kamuppsättningar för det bästa av båda världarna. Separata inloppskammar eller avgaskammar kan också beställas, och Hot Cams-kamkedjor värmebehandlas för minskad friktion och tyst drift.

Företaget har också expanderat till andra områden, till exempel deras Hot Cams-avgasventiler. Deras prestationsventiler är smidda av en enda blank titanlegering av militär kvalitet, med ytbeläggningar som minskar värme och koluppbyggnad för elit racingprestanda. För helgens åkare är Hot Cams stålavgasventiler tillverkade med en hårdhetsbehandling under tryck för att överträffa OEM-ventiler. Håll dina nya ventiler finjusterade med ventilsjällsatser och ersättningsbälgar i olika tjocklekar för perfekta avstånd.