0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

HJC MC-Hjälmar & Motocrosshjälmar

HJC Hjälmar grundade 1971 och har en stolt historia om att leverera högkvalitativa motorcykelhjälmar till både allmänheten och racers världen över.

När vi firar HJCs 47-årsjubileum, är HJC stolta att tillkännage sitt fortsatta samarbete med Dorna som världens första hjälmföretag till Titels sponsor en MotoGP-händelse.

HJC har haft stor framgång som titelsponsor för 2016 HJC Helmets GP Ceské republiky och 2017 HJC Helmets GP de France, och det kommande året kommer HJC återgå till

Le Mans för 2018 HJC hjälmar Grand Prix de France. HJC är glatt över att vara en titelsponsor för MotoGP-evenemang årligen, eftersom det tillåter företaget att ge tillbaka till vår bransch och att stödja sporten av motorcykelracing som vi så älskvärt älskar.

Under åren har HJC varit känd för kvaliteten på sina produkter. Detta har varit fokus och uppgift för varje individ på HJC. Resultatet har därmed varit ganska imponerande.

Som bransch- och motorcykelåkare runt om i världen vet, var RPHA 10 en av de bästa hjälmarna i sin klass. Därför var det ganska utmanande för ingenjörerna vid HJC att göra RPHA 11 ännu bättre. Otroligt, HJC uppnådde just detta. RPHA 11 har fått överlägsen feedback med sin branschledande kompakta skalform och superljus överträffar alla sina konkurrenter. Flera ytterligare säkerhets- och komfortfunktioner tillsattes. För närvarande bär den tyska ryttaren Jonas Folger RPHA 11 i MotoGP-mästerskapet.

År 2017 släppte HJC RPHA 70, en ultralätt Sport Touring hjälm som stod ut bland konkurrenterna. RPHA 70 var definitivt årets hjälm år 2017. För att fortsätta den drivkraft som HJC har byggt med den framgångsrika lanseringen av olika RPHA-seriemodeller är vi mycket stolta över att presentera en helt ny, avancerad modulär hjälm, RPHA 90 för 2018.

Den modulära RPHA 90 är utrustad med ett antal nya funktioner, inklusive, men inte begränsat till, minsta, lätta skalkonstruktion, ultimata aerodynamiska design, ökad avancerad ventilation, förbättrade säkerhetsfunktioner och en toppmodern solskyddsmekanism. RPHA 90 ersätter föregående RPHA MAX evo modulär hjälm. Med den framgångsrika introduktionen av RPHA 11 hjälmen med dess P.I.M. teknik i 2016 och RPHA 70 år 2017 fortsätter HJC att driva utvecklingen av tekniken.

Det var bara meningsfullt att använda återkopplingen från den ursprungliga RPHA-modulhjälmen, i kombination med de förbättrade egenskaperna hos de nyaste RPHA-modellerna för att skapa RPHA 90.

Att leverera produkter av hög kvalitet, till exempel RPHA 11, RPHA 70 och RPHA 90, är ​​en viktig pelare för HJC Helmets globala framgång som ledande inom sin bransch runt om i världen. För 2018 avslöjar vi också en speciallinje av nya licensierade mönster från Marvel, Star Wars och Pixar. Ny Marvel-grafik inkluderar RPHA 70 Iron Man och CS-15 Spider-Man: Homecoming. Efter den populära FG-70s X-Wing Fighter Pilot, kommer en FG-70s Poe Dameron hjälm att lägga till den nuvarande Star Wars hjälm line-up. Blixtsnabb, sportig grafik uppnås i den nya Pixar-linjen med RPHA 11 Lightning McQueen Disney Pixar och Jackson Storm Disney Pixar hjälmar.

Med tillägget av All New RPHA 90 och olika grafiska mönster är det uppenbart att HJC kommer att fortsätta att vara det varumärke som valts för motorcyklister runt om i Europa och i världen. Vi kommer att fortsätta erbjuda innovativa, säkra och kvalitetshjälmar. Detta är ett rykte som vi har tjänat genom vårt hårda arbete under de senaste 47 åren.