0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

GRANLUND

Guide utvecklar professionella arbetshandskar som stärker skyddet och ökar prestationsförmågan för användarna. Vi gör det med hjälp av ledande teknologi, ständig produktutveckling och ett distinkt fokus på nya idéer. Genom att vara den snabbaste, mest hållbara och innovativa tillverkaren av arbetshandskar ser vi till att fler kan vara säkra och trygga på jobbet. Vi arbetar ständigt med nya material och produkter för att möta kraven på säkerhet och hållbarhet, och utvecklar digitala hjälpmedel som underlättar valet av rätt handskar.Granlund Tools i Eskilstuna är världsledande när det gäller tillverkning av skärande precisionsverktyg inom nischområdena planing, försänkning, fasning och underplaning. I deras program erbjuder dem dessutom andra applikationer såsom brotschning, borrning och specialverktyg. Granlund Tools har ett brett verktygsprogram som passar såväl toppmoderna som äldre maskinparker.
Granlund Tools är idag ett familjeföretag i tredje generationen. Med över 65 års erfarenhet och representation i mer än 30 länder är Granlund Tools en mycket erfaren verktygsleverantör. Under åren har ett vältrimmat och omfattande distributionsnät och ett unikt och mycket väletablerat varumärke byggts upp.
En av Granlund Tools mest kända produkter är det modulära försänkningssystemet. Med endast 1300 delar, bestående av hållare, tappborrar, insatsborrar och styrtappar är det möjligt att sätta samman kombinationsverktyg i mer än 1 500 000 varianter.
Modultänkandet är också något som genomsyrar stora delar av Granlund Tools program. Till exempel genom systemet för underplansförsänkning, bestående av två delar, samt spiralborrsystemets 4 delar. Modultänkandet är en viktig del även i produktutvecklingen av nya verktyg.