0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Givi - Delar & reservdelar

Givis historia började 1978 tack vare initiativet från dess grundare, Giuseppe Visenzi.
Efter flera års tävlande som MOTO-GP förare valde han, efter att ha fått en tredje plats i 1969 års mästerskap på 350cc att lämna tävlandet. Hans passion för ämnet höll honom dock kvar i industrin i form av produktion av motorcykeltillbehör. Han grundade GIVI som snabbt gjorde sig ett namn både på den nationella och den internationella marknaden. 
Verklig passion, italiensk design, starka tekniska idéer och specifik kunskap om material är  nyckelfaktorerna för Givis internationella framgång. Det var dessa faktorer som ledde till att en liten fabrik i Brescia blev till det ledande varumärket inom motorcykeltillbehör som det är idag. Med över 500 anställda runt om i världen så arbetar de anställda varje dag med denna passion för att tillgodose den efterfrågan som idag finns på marknaden. 
2001 presenterade företaget sitt HPS- projekt (Head Protection System) vilket gjorde att dem tog sin plats på marknaden inom hjälmsäkerhet.
Ett ständigt arbete pågår med introduktionen av nya tekniska lösningar med fokus på funktionalitet och utformning av pålitliga tillbehör.