0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Forcefield MC-Skydd, underställ, ryggskydd, skyddsvästar och mycket mer

Forcefield-produkter måste skydda och vara bekvämare än något annat skydd.

Det låter enkelt, våra designers kan förlora en natts sömn två som försöker komma fram till nästa stora teknik, men efter 24 år i framkant av mjukpansarutveckling är de bäst kvalificerade för jobbet! Medan alla andra tillverkare förföljer den gammaldags hårda rustningen, gick våra konstruktörer emot kornet, utformade och tillverkar klassledande mjukpansarprodukter och pressade teststandarder vidare ... och vi är fortfarande.

Ny idé och evolution - resultaten talar för sig själva. Det högsta prestanda som finns på marknaden är det prisbelönta flaggskeppets Pro Sub 4. En fantastisk 3,38kN CE Level 2-passningshastighet! Konstant utveckling av produkter gör dem till något mycket speciellt, det prisbelönta Pro L2, nu med Kevlar, är det perfekta exemplet.

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1


*Gäller produkter som har symbolen expressfrakt när ordern skapas innan 15:30 måndagar-fredagar. Innehåller din order både produkter med expressfrakt och standardfrakt gäller leveranstiden för standardfrakt på båda produkter. Detta för att du som kund ska slippa betala dubbla frakter.