0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

BRIDGESTONE - Delar & reservdelar Motocross, Motorcykel & Fyrhjuling

Bridgestone Motorcykeldäck
Bridgestone grundades 1931 och har sitt huvudkontor i Japan och har mer än 144 000 anställda över hela världen. Världens största däckföretag tillverkar däck och slang för nästan alla tänkbara typer av maskiner, från små skotrar till gigantiska gruvmaskiner. Bridgestone gör också en enastående rad motorcykeldäck för praktiskt taget alla typer av motorcyklar och alla typer av körning du gör.

Hos Motoaction har vi hundratals typer av Bridgestone-motorcykeldäck och slang. Här hittar du storlekar och stilar som passar nästan alla maskiner och körstiler. Bridgestone-motorcykeldäck används på roadracing, street, off-road / dual-sport och motorcrosscyklar. Dessa däck har visat sin enastående förmåga för grepp, balans och kurvtagning i många tävlingar. Oavsett om du letar efter Bridgestone-däck för personlig eller professionell användning hittar du dem här.

Vi har Bridgestone motorcykeldäck specifikt utformade för vikt, hästkrafter och hantering av olika cyklar och märken för att ge maximal dragkraft och körsträcka. Oavsett om du gillar sportturer eller terrängkörning eller behöver använda din motorcykel som daglig pendlare, har Bridgestone ett motorcykeldäck designat för dig och din cykel. Bridgestone Battlax är till exempel ett däck för alla ändamål som är idealiskt för sport- och touringhojar.

Det är svårt att gå fel med Bridgestone. Motorcykeldäck slits naturligtvis ut, men Bridgestones hållbara däck kan ge dig ökad livslängd och prestanda.


Sida 1 av 4

1 2 3 4