0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

BOYESEN - Delar & reservdelar Motocross

Boyesen Powersport-delar - Inlopp, ventiler, kylning
I mer än 40 år har Boyesen varit företaget att vända sig till när du vill att din resa ska gå snabbare. började som cross specialister. Nu driver Boyesen motorintagsdelar till alla tvåtakts PowerSports-motorer för att fungera bäst tack vare innovativ och avancerad design. De är faktiskt så lita på att stora tillverkare som Yamaha och Kawasaki använder Boyesen-teknik i sina crossar precis utanför showroomgolvet! Med Motoactions urval av Boyesen-delar och tillbehör kommer du att kunna klassificera alla andra maskiner i vilken terräng som helst.

Även om Boyesen har expanderat till andra motorkomponenter, har de behållit sitt rykte som myndigheten på powersport intakes. Boyesen Rad-ventiler har drivit otaliga förare till seger, med en aluminiumgjutning i ett stycke som ger dig skarpare gassvar, ökad hästkraft i alla intervall och ökat vridmoment för bättre bergsklättring och kurvning. Om du letar efter mer kraft OCH bättre bränsleekonomi ökar Boyesen Power Reeds och andra vassventiler luftflödet och lufthastigheten, vilket förbättrar både din acceleration och topphastigheten. Du kan också beställa Boyesen Rage Cages, Power Wings, QuickShot läckstrålar och andra delar för att maximera prestandan.

All den kraften genererar värme, och Boyesen är här för dig med delar för att hjälpa din motor att kyla, även när du kör röd het. Boyesen Supercooler-vattenpumpskydd och impeller-satser ökar kylvätskeflödet vid vilket RPM-band som helst, medan en Boyesen Hy-Flo-vattenpumpens armbåge hjälper till att eliminera områden där värme och kavitation kan samlas. Vi har också ett stort urval av Boyesen-kopplingskåpor och tändskydd, som förhindrar vridning även under en säsong av högintensiv tävling.

Oavsett om du muskler runt en Supercross-bana eller åker på din favorit-snöskoterväg, kommer du att märka effekten av premium Boyesen-delar i det ögonblick du spricker gasen. Vårt tekniska team hjälper dig gärna med att hitta rätt del till din maskin, och vi erbjuder problemfri retur och utbyte inom 90 dagar efter köpet.