0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Stort utbud av MC-Hjälmar från Airoh

Min familj är hjärtat av mitt företag, och det ger mig mycket nöje att se den stolthet som länkar oss alla till varumärket Airoh och dess framtid. Det är en anda som har vuxit starkt genom åren och som drar igenom våra drömmar till en prestigefylld, unik verklighet varje dag där resultaten överflödas och extraordinära trösklar uppnås. - Antonio Locatelli - Ägare Airoh.

Ett varumärke, en passion
Femton år av passionerat arbete med absolut engagemang och en stor önskan att sikta högre är de viktigaste ingredienserna som gjorde att Locatelli S.p.a blev den vackra verkligheten min familj, min personal och jag är så stolta över.

Laganda
Förmåga, kompetens, kreativitet, engagemang, talang och lagarbete är de vapen som Airoh-teamet använder för att ta fältet varje dag för att tillverka högsta nivåprodukter som uppfyller högsta standard för kvalitet, säkerhet och komfort. Var och en av våra hjälmar är resultatet av den djupa och stimulerande laganda som, som kännetecknar vår personal, involverar alla sina medlemmar i strävan efter absolut perfektion.

Erfarenhet och innovation
Dag efter dag ökar Airoh sin erfarenhet och know-how genom att investera i forskning, utveckling, teknik och innovation, samt stödja alla sina begåvade och blazonerade mästare i någon motorsport. Tekniker och idrottare överensstämmer i den kontinuerliga förbättringen av alla produkter från detta 100% italienska företag - den förra i laboratorier, den senare på kretsarna - för att alltid säkerställa ett snabbt och effektivt svar på även de mest krävande förfrågningarna.


Sida 1 av 6

1 2 3 4 5 6