0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Skoterbyxor för Barn

Sida 1 av 1

Vanliga frågor om Skoterbyxor Barn

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vilka storlekar på skoterbyxor för barn finns tillgängliga?
Vi erbjuder ett brett sortiment av skoterbyxor för barn i olika storlekar, från de minsta storlekarna för de yngsta åkarna till större storlekar för äldre barn. För att hitta den perfekta passformen, se vår storleksguide eller kontakta vår kundtjänst för personlig hjälp.
Är barnens skoterbyxor vattentäta och vindtäta?
Ja, våra skoterbyxor för barn är designade för att hålla ditt barn torrt och skyddat mot vind. De är tillverkade med vattentäta och vindtäta material som också andas för att säkerställa komfort under långa dagar i snön.
Vad är viktigt att tänka på när man väljer skoterbyxor för barn?
När du väljer skoterbyxor för barn är det viktigt att tänka på byxornas isolering, vattentäthet och andningsförmåga. Dessutom bör du se till att byxorna har förstärkningar på utsatta områden, är justerbara för en bra passform och har tillräckligt med fickor för förvaring.
Kan man justera midjan på barnens skoterbyxor?
Många av våra skoterbyxor för barn har justerbara midjor för att kunna anpassas efter barnets storlek och växa med barnet. Detta ger en mer personlig passform och ökad komfort.
Finns det reflexdetaljer på barnens skoterbyxor?
Säkerhet är viktigt för oss, och därför har flera av våra skoterbyxor för barn reflexdetaljer som ökar synligheten i svagt ljus och under mörka vinterdagar.
Hur tar man hand om och tvättar skoterbyxor för barn?
För att behålla skoterbyxornas kvalitet och funktioner är det viktigt att följa tvättråden. Använd ett milt tvättmedel och tvätta byxorna på ett skonsamt program. Undvik sköljmedel och torktumling, och låt byxorna lufttorka för bästa resultat.
Har barnens skoterbyxor garanti?
Våra skoterbyxor för barn kommer med en tillverkargaranti som täcker eventuella tillverkningsfel. Kontakta vår kundtjänst om du har några frågor eller behöver hjälp med en garantiärende.
Kan man köpa matchande jackor till skoterbyxorna för barn?
Absolut, vi har ett urval av matchande skoterjackor som kompletterar byxorna perfekt. Att ha en samordnad uppsättning av skoterkläder ger inte bara ett stiligt utseende utan också en enhetlig skyddsnivå mot kylan.