0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Handtagsvärmare för Snöskoter

Reservdelskartan
SÖK DELAR TILL DIN SNÖSKOTER
Sida 1 av 1

Handtagsvärmare för Snöskoter

Att hålla händerna varma under en kylig snöskotertur är inte bara en fråga om komfort, utan även säkerhet och kontroll. Handtagsvärmare är en essentiell del av utrustningen för alla snöskoterentusiaster. I denna kategori hittar du ett brett utbud av handtagsvärmare som passar olika modeller och preferenser, från välkända varumärken som MOOSE UTILITY DIVISION, PARTS UNLIMITED, KIMPEX, RACE SHOP INC., och POWERMADD/COBRA.

Vad är Handtagsvärmare?

Handtagsvärmare, även kända som värmehandtag eller tumvärmare, är elektriska komponenter som monteras på handtagen av din snöskoter. De är designade för att ge värme till förarens händer, vilket är särskilt användbart under kalla förhållanden. Värmehandtagen drivs av snöskoterns elektriska system och kan ofta justeras för att ge olika nivåer av värme.

Olika Typer av Handtagsvärmare

Det finns flera typer av handtagsvärmare tillgängliga på marknaden, inklusive:

 • Clamp-On Värmehandtag: Dessa handtagsvärmare är enkla att installera och passar runt de befintliga handtagen på din snöskoter. De är ofta utrustade med flera värmelägen och är en populär uppgradering för förare som söker extra värme.
 • Värmekit: Ett värmekit inkluderar allt du behöver för att installera handtagsvärmare på din snöskoter. Detta kan inkludera värmeelement, kablar, kontakter och reglage för att styra värmen.
 • Universal Tumvärmare: Dessa är designade för att passa de flesta snöskotermodeller och är ett bra val för förare som vill ha en enkel och effektiv lösning.
 • Gauntlet - Stridshandske: Dessa är inte direkt handtagsvärmare, men de fungerar som en isolerande hylsa som täcker över handtagen och handskarna för att hålla värmen inne och kylan ute.

Att Tänka på När du Väljer Handtagsvärmare

När du väljer handtagsvärmare är det viktigt att tänka på följande faktorer:

 • Kompatibilitet: Se till att värmehandtagen är kompatibla med din snöskotermodell.
 • Värmereglering: Föredrar du flera värmelägen eller en enkel på/av-funktion?
 • Installation: Vissa handtagsvärmare kräver mer omfattande installation än andra. Kontrollera om du kan installera dem själv eller om du behöver professionell hjälp.
 • Kvalitet och hållbarhet: Välj produkter från pålitliga varumärken som erbjuder hållbarhet och pålitlig prestanda.

Populära Produkter i Kategorin

I denna kategori hittar du flera populära produkter, såsom:

 • MOOSE UTILITY DIVISION Handvärmare Prusuit Mud Mooseracing: Dessa gauntlet-stil handvärmare erbjuder utmärkt skydd mot kyla och är enkla att montera på handtagen.
 • MOOSE UTILITY DIVISION Handtag inkl. värmare Clamp-On Quad Zone Moose Racing: Ett komplett värmekit som ger dig möjlighet att justera värmen i fyra olika zoner för optimal komfort.
 • MOOSE UTILITY DIVISION Handtag inkl. värmare Clamp-On Dual Zone Moose Racing: Dessa handtagsvärmare erbjuder två värmelägen och är enkla att installera för ökad komfort under kalla dagar.
 • POWERMADD/COBRA Värmehandskar Star Series Powermadd: Dessa gauntlet-stil handvärmare är designade för att passa Star Series handskydd och ge extra värme och skydd.

Installation och Underhåll

Installationen av handtagsvärmare kan variera beroende på typ och modell. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner noggrant. Efter installationen är det viktigt att regelbundet kontrollera att värmehandtagen fungerar korrekt och att alla kablar och anslutningar är säkra. Rengör handtagsvärmarna regelbundet och inspektera dem för eventuella skador eller slitage.

Slutsats

Handtagsvärmare är en viktig investering för alla som vill förlänga sin snöskotersäsong och öka komforten under kalla dagar. Med rätt handtagsvärmare kan du njuta av längre turer och bättre kontroll över din snöskoter. Utforska vårt sortiment och hitta de perfekta handtagsvärmarna för dina behov.

Vanliga frågor om Handtagsvärmare

Hittar du inte svaret här så kontakta gärna vår kundtjänst via formuläret på kundtjänst sidan.

Vad är fördelarna med att installera handtagsvärmare på min snöskoter?
Fördelarna med handtagsvärmare är flera; de ökar komforten genom att hålla dina händer varma under kalla förhållanden, förbättrar greppet genom att förhindra att händerna blir stela av kyla, och kan även minska risken för frostskador under långa turer i extremt kallt väder.
Är det svårt att installera handtagsvärmare på en snöskoter?
Installationen av handtagsvärmare kan variera beroende på modell och märke, men de flesta kits är designade för att vara användarvänliga och kommer med en detaljerad installationsguide. Med grundläggande verktyg och lite tålamod kan de flesta snöskoterägare installera handtagsvärmare själva.
Kan handtagsvärmare användas på alla typer av snöskotrar?
Ja, handtagsvärmare är universella och kan installeras på de flesta snöskotrar. Det är dock viktigt att kontrollera att värmesystemet är kompatibelt med din snöskoters elektriska system innan köp.
Hur justerar jag värmen på mina handtagsvärmare?
De flesta handtagsvärmare kommer med en justerbar värmekontroll som låter dig ställa in önskad temperatur. Detta kan vara en enkel ratt eller en mer avancerad digital kontroll beroende på modell.
Påverkar handtagsvärmare batteriet på min snöskoter?
Handtagsvärmare drar en liten mängd ström från snöskoterns batteri, men de är designade för att inte dränera batteriet om de används korrekt. Se till att din snöskoters laddningssystem är i gott skick för att undvika batteriproblem.
Vad ska jag göra om mina handtagsvärmare slutar fungera?
Om dina handtagsvärmare slutar fungera bör du först kontrollera alla anslutningar och säkringar. Om problemet kvarstår kan det vara ett fel på själva värmeelementet och det kan behöva bytas ut.
Kan jag använda handtagsvärmare under regniga eller våta förhållanden?
Ja, handtagsvärmare är designade för att tåla tuffa väderförhållanden, inklusive regn och snö. De är vanligtvis vattentäta för att säkerställa att de fungerar korrekt även under våta förhållanden.
Finns det olika styrkor på handtagsvärmare?
Ja, handtagsvärmare kommer i olika styrkor och kvaliteter. Vissa modeller erbjuder högre värme och längre hållbarhet. Det är viktigt att välja en modell som passar dina behov och din snöskoters specifikationer.