0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Kullagerfett CRC EP Food Grease 8054

Generell bild - Produkten kan eventuellt skilja något från bilden.

Kullagerfett Crc Ep Food Grease 8054

FETT EP LIVSMEDEL 400G-1
619 kr
 

FETT EP LIVSMEDEL 400G-1

10 st i lager 619 kr
 
Varumärke:
CRC CRC Logo

Denna produkt passar ditt fordon
DENNA PASSAR EJ DITT FORDON

Välj en annan modell genom att klicka på knappen Lägg till eller ta bort nuvarande modell genom att klicka på knappen Ta bort

Snabb Leverans
Snabb Leverans
Leverans inom 1-4 arbetsdagar
Generösa returer
Generösa returer
Hela 90 dagars öppet köp
Lägstapris-garanti
Lägstapris-garanti
Vi matchar konkurrenternas priser!
  • Artikelnr. 1067815
  • Tillverkare: CRC
Volym 400ml , 400g
Varumärke CRC
ETIM-klasskod EC011797
Tillverkarens beteckning 32457-AB
Förvaringstemperatur, max 15 , 15°C
Lagringstemperatur, min 5
Flammtemperatur 70 , 200°C
Typ Kullagerfett
Förvaringstemperatur, min 5°C
Tillverkarens Artikelnummer 158820100
Leverantörens Artikelnummer 32457-AB
EAN 5412386002168
Finns i
Kullagerfett CRC EP Food Grease 8054

Generell bild - Produkten kan eventuellt skilja något från bilden.

Klicka på bilden för att förstora den

Kullagerfett CRC EP Food Grease 8054

Produktinformation

EP Food Grease. Kullagerfett för maskiner inom livsmedelsindustrin. Uiversalmedel för -50°C till +165°C. Ger långverkande smörjeffekt med beständighet mot extremt tryck. NLGI-klassificering 2. Skyddar mot korrosion i fuktiga och våta miljöer. Mycket god beständighet mot extremt tryck. Förlänger intervallen mellan smörjningarna, samt komponenternas livslängd. NSF-registrerat (NSF H1) för användning på platser där risk för kontakt med livsmedel föreligger. Livsmedelgodkänd. Läs säkerhetsdatablad före användning.