0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

TCX Stövlar till MC & Cross

Som en av världens största tillverkare av motorcykelstövlar är TCX varumärket ett givet alternativ. Det italienska företaget började producera stövlar för märken som BMW redan 1999, men med all sin stora framgång bestämde de sig för att avgrena sig som Oxstar stövlar och senare rebranded för att bli TCX 2007. TCX är idag efterfrågad av många förare, inom bland annat offroad, aggressiv gata, turing och pendlare.

En av anledningarna till den fortsatta tillväxten av TCX stövlar är deras engagemang för kvalitet. Till skillnad från många andra stora motorcykelmärken, fokuserar TCX endast på tillverkning av produkter till dina fötter och med all fokus på stövlar kan de designa och skapa stövlar som använder den ledande tekniken. Det är deras övertygelse att tekniken som används i motorcykelstövlar ska utvecklas i samma takt som tekniken för nya cyklar går framåt. TCX var de första som introducerade ett torsionsstyrningssystem (TCS) som minskar vridning av ankel. TCX har också samarbetat med toppmaterialtillverkarna som Gore-Tex och Michelin för att säkerställa att stövlarna är av högsta kvalitet.

TCX utmärkta Italienska kvalité och finish lämpar sig både när du sitter på din gathoj, motocross eller går på resturang.