0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

SUNSTAR - Delar & reservdelar Motocross & Motorcykel

Sunstar startade 1932 i Japan med produktion av gummilim för att reparera cykeldäck. Från dessa ödmjuka början har Sunstar vuxit till en massiv global kraftverk som gör allt från tandborstar till industriella lim. Sunstar tillverkar också en premium-serie motorcykeldelar, inklusive Drev och kedjor, samt tillbehör som smörjmedel.

Motoaction har hundratals Sunstar-produkter, så att du kan hitta en lösning för nästan alla motorcykelapplikationer. Som med allt annat vi säljer, täcks våra Sunstar motorcykeldrev, kedjor, kedjelås och smörjmedel av två oslagbara garantier.Sunstar investerar betydande FoU-medel för att producera de bästa motorcykelkomponenterna som möjligt och håller noga med på produktionen för att säkerställa överlägsen kvalitet. Förutom testdata som den använder för att göra sina produkter perfekt, förlitar Sunstar sig också på sina många år som OEM-leverantör för tillverkare av tvåhjulingar. Resultatet är förbättrad prestanda, tillförlitlighet och säkerhet.

Bläddra igenom Sunstar-sidorna på Motoaction och du kommer att upptäcka en skattkälla av Sunstar-produkter. Du hittar fram och bakdrev i många storlekar och tillverkade av många material, allt från stål till anodiserat aluminium till rostfritt stål. Välj mellan 13-tand tandhjul, 51 tand tandhjul och många fler. Du kommer även att upptäcka crev som kan lägga till en färgstänk på din cykel, till exempel våra orange Sunstar kedjehjul.

Vi bär också Sunstar-drivkedjor i många storlekar och stilar och i en rad prisklasser som passar praktiskt taget varje budget. Välj från ett stort sortiment av Sunstar-anslutningslänkar för att installera dina nya kedjor och Sunstar-kedjesmör, så att din cykel går smidigt.

Kampanjer
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1