0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

Spark - Delar & reservdelar Motocross & Motorcykel

Spark är varumärket av Vecchi s.r.l., ett företag certifierat ISO 9001:2015 osom har specialiserat sig på produktion av högpresterande avgassystem för bilar och motorcyklar sedan mer än 40 år. De är en  historisk leverantör av prestigefyllda företag som Bmw, Aprilia, Amg, Lamborghini, Porsche och många andra företag.  Genom att arbeta med de mest prestigefyllda OEM-tillverkarna för bilar, skaffade företaget sig erfarenheten, kunnandet och teknologierna för att bygga avgassystem på högsta nivå.
Varje Spark-projekt börjar med utvecklingen av ritningar och skapandet av prototyper som genomgår många tester. Sedan tillverkar Spark alla formar och verktyg för tillverkning av varje enskild komponent i avgassystemet, för att säkerställa konstant kontroll och hög kvalitetsstandard på slutprodukten.
Varje Spark-avgassystem är unikt, speciellt designat och tillverkat för varje enskild motorcykel. Samlare och ljuddämpares form, diametrar, beslag och många andra detaljer är designade för att förbättra linjen och prestanda för varje modell.
Råvaror av högsta kvalitet gör att Spark kan få en produkt av design som är lätt och pålitlig. De erbjuder ljuddämpare i kolfiber, titan, rostfritt stål och mörk stil (svart rostfritt stål, elektrofärgat).
Varje Spark-avgassystem genomgår ett jämförande test med originalavgaserna och andra eftermarknadsavgaser, för att säkerställa bästa prestanda. Dessutom utvecklas kompletta system i samarbete med viktiga racingteam och testas på de mest kända banorna i världen.

Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1