0
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon
Motoaction Logo
 
Snabb leverans logo
Snabb leverans
Lägsta prisgaranti logo
Prisgaranti
Öppet köp 90 dagar logo
Öppet köp 90 dagar
Select bike icon
Vilken modell kör du?
Hitta delar till ditt fordon
Hitta delar till
ditt fordon

SENA - Delar & reservdelar Motorcykel

"Skapat av ryttare, för ryttare."

"Sena är ett varumärke byggt av både motorcykelförare och teknikentusiaster. Sena grundades 1998 och startade som ett industriteknikföretag som tillhandahåller Bluetooth®-nätverksprodukter på företagsnivå till kunder över hela världen. Efter långvarig framgång med att utveckla dessa produkter började Sena-teamet fundera på andra sätt som deras avancerade teknologi kunde användas på.

Senas grundare och VD, en ivrig motorcyklist, insåg att hans teknik kunde överbrygga gapet för trådlös kommunikation mellan ryttare och motorcykel, vilket var praktiskt taget omöjligt vid den tiden. Sena gav sig ut på ett nytt uppdrag för att tillhandahålla en lösning för motorcyklister att kommunicera med varandra säkert och effektivt.

Med hjälp av beprövad Bluetooth-teknik lanserade Sena sin första Bluetooth-kommunikatör för motorcykel, SMH10, 2010. SMH10 var bara början på en passionsdriven produktlinje som har tillhandahållit innovativa kommunikationslösningar till entusiaster inom motorcykel- och powersportområdet i över ett decennium . När innovationen expanderade började Senas produktutbud att tillgodose cykel-, utomhus- och industrimarknaderna. Sena har utökat sin ursprungliga Bluetooth-kommunikationsplattform med en egenutvecklad Mesh Intercom™-plattform som gör att ännu fler förare kan ansluta med en enda knapptryckning.

Som ett resultat av att producera tekniskt avancerade produkter för entusiaster har Sena blivit den kommunikationsleverantör som branschens ledande OEM-tillverkare av motorcyklar och hjälmar har valt. Genom att utnyttja sin långvariga design- och utvecklingsexpertis har Sena samarbetat med många andra tillverkare för att föra mesh- och Bluetooth-kommunikation till en mängd olika märken och återförsäljare. Senas produkter erbjuds över hela världen genom dess globala nätverk av distributörer, återförsäljare och OEM-partners.

På Sena är vårt mål att producera produkter som passar de äventyr som våra kunder drömmer om. Att dela ett skratt med andra ryttare och säkert kunna varna dem för faror på vägen, lyssna på dina favoritlåtar och bekvämt höra sväng-för-sväng-anvisningar rakt igenom hjälmen är det perfekta sättet att åka på – och vi vill dela det med varje ryttare där ute. #RideConnected"

Kampanjer
Sida 1 av 1

Sida 1 av 1

1